Please assign a menu to the primary menu location under menu

BoekenReviews

Boekreview: Het schaap dat een ei uitbroedde

Van uitgeverij Lemniscaat ontvingen wij het boek “Het schaap dat een ei uitbroedde”. Dit boek gaat over het schaap genaamd “Lola”. Nola vindt dat wel grappig. Klinkt toch wel als haar naam.

Lola is erg trots op haar wol. Op een dag is het heel erg warm dus moesten alle schapen naar de kapper. Dit vond Lola niet leuk want zij was zo trots op haar wol.

Lola wachtte heel lang tot haar wol weer wat was gegroeid. Ze wachtte te lang, want haar wol was veel te lang geworden waardoor het heel slordig stond. Ze bleef heel verdrietig onder een boom zitten. Er valt ineens een ei uit een nest uit de boom, bovenop het hoofd van Lola het schaap. Dit heeft ze alleen niet door.

Na een nachtje slapen zit er ineens een vogeltje op haar hoofd. Ze heeft dus ongemerkt een eitje uitgebroed. Toen was ze ineens toch wel trots op haar wol en bleef voor het vogeltje zorgen tot het sterk genoeg was.

Van dit boek heb je ook de volgende versies:

  • De krokodil die niet van water hield
  • De koe die in een boom klom

 

Allemaal onmogelijke dierenverhalen. Ik ben benieuwd naar de volgende versies. Het zijn ontzettend leuke, hartverwarmende en grappige verhalen.

De afbeeldingen in het boek zijn ook erg leuk. Rustige en mooie tekeningen.

Het schaap dat een ei uitbroedde is €13,95. Dit is een normale prijs voor zo een leuk boek. Een echte aanrader voor vooral de meiden.

 

 

 

 

 

 

 

Dit artikel is gesponsord

Tags : boekreview

Leave a Response