Please assign a menu to the primary menu location under menu

BoekenReviews

Boekreview: Twinkel temt een draak

Wij kregen van uitgeverij De vier windstreken het boek “Twinkel temt een draak”. Het boek ziet er van de buitenkant al heel mooi en leuk uit! Echt een meisjesboek met op de kaft Twinkel en de draak omringd met een heleboel glitters. Die glitters voel je ook als je er met je hand overheen gaat. Dat maakt de kaft nog leuker.

6-16-boek-prentenboek-meisjes-fee-glitters-boekreview-review-recensie-feeen-verjaardag-drie-vier-vijf-zes-jaar-nanny-gastouder-moeder-amsterdam-voorkant-kaft

Dit boek is van dezelfde auteur als Angelina Ballerina. Dit is een meisjesmuis die een ballerina is. Hier zijn boeken en tekenfilms van. Heel erg leuk zijn die. Dat beloofd dus veel goeds. Ik ben erg benieuwd en wil hem meteen gaan lezen met Nola. Halverwege kruipt Nola al van mijn schoot af omdat het meer een boek is voor kinderen vanaf een jaar of twee. Nola is ook een kindje die niet echt van stil zitten houdt.

Twinkel en haar vriendinnen zijn feeën. In het boek staan vrij veel liedjes. Twinkel houdt namelijk van liedjes zingen, korte liedjes die ze zelf verzint. Ze zingt op het begin dat ze graag een klein eigen huisdier zou willen. Twinkel en haar twee vriendinnetjes komen bij de goede fee. Zij heeft haar liedje gehoord en wil alle drie de feetjes een klein huisdier geven.

6-16-boek-prentenboek-meisjes-fee-glitters-boekreview-review-recensie-feeen-verjaardag-drie-vier-vijf-zes-jaar-nanny-gastouder-moeder-amsterdam-voorkant-abra-ca-dabra

Het eerste feetje krijgt een vlinder, de tweede fee een lieveheersbeestje en Twinkel zelf krijgt een…. draak. Even is ze teleurgesteld en vindt ze het maar een lastig huisdier.

6-16-boek-prentenboek-meisjes-fee-glitters-boekreview-review-recensie-feeen-verjaardag-drie-vier-vijf-zes-jaar-nanny-gastouder-moeder-amsterdam-voorkant-stout

Maaaaaar uiteindelijk is ze toch wel heel blij met hem! Ze gaat met draakje namelijk een Huisdierenshow winnen. Hij wordt uiteindelijk het best getrainde dier. Zo zie je maar dat je altijd positief moet blijven :-).

6-16-boek-prentenboek-meisjes-fee-glitters-boekreview-review-recensie-feeen-verjaardag-drie-vier-vijf-zes-jaar-nanny-gastouder-moeder-amsterdam-voorkant-

Twinkel temt een draak is een heel mooi vormgegeven boek met een leuk verhaal! Dit boek is leuk voor meisjes vanaf een jaar of twee en een half. Zij zullen echt naar het verhaal luisteren en het begrijpen.

Twinkel temt een draak is maar €14,50. Echt niet veel voor zo een leuk boek.

-X-

Annelon

 

Dit artikel is gesponsord

Tags : boekreview

Leave a Response