Please assign a menu to the primary menu location under menu

KledingReviews

Kixx online shoplog Back2School

Bij Kixx Online mocht ik het een en ander bestellen. Bij Kixx Online verkopen ze onder andere exclusieve kleding. Liam zijn kleren blijven het langst mooi dus koos ik ervoor wat voor Liam te bestellen.

Wat ik soms doe is iets kopen van een duurder merk en dan daarnaast allemaal Zara of H&M. Ik kies dan vaak voor het merk Z8. Voor Liam heb ik dan ook wat van Z8 besteld. Zij hebben nu een legergroene collectie.

Dit staat Liam vast heel stoer. Wij houden wel van stoere kleding bij de kids. Ik had voor 16:00 uur besteld dus de volgende dag in huis. Dat vind ik zelf altijd wel relaxed. Kijk eens hoe mooi dit staat :-). Ik ben vooral heel fan van dit broekje. Makkelijk te combineren, staat leuk en heeft een mooie pasvorm.

Wij hebben nog twee kleintjes thuis dus kopen alleen nog maar kleding voor baby’s en peuters. Bij deze webshop heb je kinderkleding te koop tot en met maat 188. Kinderen kunnen hier dus shoppen tot ongeveer 17 jaar.

Voor de oudere kinderen die al naar school gaan hebben ze merken als Bellerose, Vingino, Blue Rebel, Like Flo, Z8, Moodstreet en ga zo maar door. Sinds dit nieuwe schooljaar hebben ze er nieuwe merken bij als Looxs en Lyle & Scott. Beide merken ken ik niet maar op de webshop ziet het er leuk uit! Ik ben zo benieuwd hoe mijn kinderen er later uit zien en wat voor een kledingsmaak zij hebben.

De zomervakantie is voorbij dus gaan de kinderen weer naar school. Tijd voor een nieuwe outfit misschien?

Ik vind het altijd zo leuk en belangrijk dat Liam en Nola er mooi uit zien. Ik weet niet wat ik later zou doen wanneer ze naar school gaan, zal ik dan een nieuwe outfit voor ze kopen of zal mij dat dan niks uit maken. Hmm, tot nu toe vind ik alles wel een goede reden voor een nieuwe outfit ;-).

 

 

 

 

 

 

 

Dit artikel is gesponsord

Tags : Back2SchoolZ8

Leave a Response