Please assign a menu to the primary menu location under menu

BoekenReviewsSpeelgoed

Nijntjes kleurenfeest

Van Mercis ontvingen we weer iets leuks van Nijntje. Een leuk doosje met boekjes en stapelblokken erin. Dit is het Nijntjes kleurenfeest.

In het doosje zitten 5 boekjes en 5 blokken. Bij elk boekje hoort een blok en elk boekje en blok gaan over 1 bepaalde kleur. Rood, geel, blauw, groen en bruin.

Met Nijntje Kleurenfeest leert je kindje verschillende voorwerpen en kleuren te benoemen. Het is een heel leuk doosje met een hengsel er aan. Ik denk dat Nola die haast wel het leukste vind.

Liam vindt het de laatste tijd leuk als ik een toren bouw en hij deze om mag duwen. Hij is dus leuk voor de kleintjes en de wat oudere kindjes. De kleine boekjes zijn van hard karton. Dat is ook altijd prettig, want anders gaat het zo snel stuk.

Het Nijntjes Kleurenfeest is €14,95. Een ontzetten leuk cadeautje voor een kraamfeest, verjaardag, Sinterklaas en noem zo maar op.

 

Tags : nijntje

1 Comment

  1. Ik vind dit ook een super leuke set, mijn dochter (1 jaar) is er gek op! Ik vind het alleen wel jammer dat het boekje waar “Rood” op staat, eigenlijk oranje is van kleur.

Leave a Response