Please assign a menu to the primary menu location under menu

BoekenLeuk kraamcadeauReviews

Boekreview: Flipboekje van Nijntje en de bal

1-16-mercis-boekje-nijntje-en-de-bal-baby-dreumes-peuter-klein-boekje-cadeau-baby-dreumes-leuk-nanny-moeder-annelon-blog-ohNijntje is altijd leuk. Baby en kleine kindjes die Nijntje niet leuk vinden ken ik niet. Dit boekje moet je anders door bladeren dan normaal. Deze bladzijdes sla je verticaal open. Dat noem je een flipboekje.

Ik ben fan van kartonnen boekjes want Nola kan hier lekker zelf mee spelen. Ik hoef niet op te letten of ze het boekje niet kapot scheurt. Ik zie haar er meteen door heen bladeren en precies zoals het hoort. Ze “flipt” er doorheen, haha. Ze kan door het formaat van het boekje het boekje goed vast pakken.

Je ziet op de bladzijdes Nijntje met een bepaald voorwerp en dan elke keer de bladzijde daarna wat je kan met het voorwerp. Op de foto’s zie1-16-mercis-boekje-nijntje-en-de-bal-baby-dreumes-peuter-klein-boekje-cadeau-baby-dreumes-leuk-nanny-moeder-annelon-blog-aanwijzen je bijvoorbeeld Nijntje met een trommel en op de volgende trommel slaat Nijntje met de stokken op de trommel. Leuk leerelement.

Nola moet maar eerst de voorwerpen leren en daarna wat ze met de voorwerpen kan. Nijntje is altijd rustig en simpel getekend waardoor kleintjes nauwelijks worden afgeleid van het leerelement. Nola bladert er nu vooral doorheen en wijst naar de voorwerpen. Dat is iets van de laatste tijd. Ze vindt boekjes lezen steeds interessanter en gaat gerichter luisteren en kijken naar de plaatjes.

1-16-mercis-boekje-nijntje-en-de-bal-baby-dreumes-peuter-klein-boekje-cadeau-baby-dreumes-leuk-nanny-moeder-annelon-blogIk vind dit een super leuk boekje voor kinderen vanaf een jaar of één. Zoals ik vaker heb gezegd vind ik dat je een prentenboek, voorleesboeken en kartonnen boekjes al kan geven vanaf de geboorte van het kind. Boeken zijn nooit te oud om te lezen. Ik vond het tenminste heel leuk om te krijgen.

Het flipboekje van Nijntje en de bal is €6,95. Een leuk kleinigheidje!

-X-

Annelon

Leave a Response