Please assign a menu to the primary menu location under menu

Yeeeh de Negenmaandenbeurs is er weer eind deze maand van 24 tot en met 28 februari. Ik ga er zelf ook naartoe, samen met Nola en misschien heeft Richard er ook wel zin in.

Ik heb gekeken op de website welke exposanten er staan. Een paar van hen ken ik en een paar daar ben ik ontzettend benieuwd naar. Hieronder licht ik de exposanten die ik ga bezoeken en/of al ken even voor jullie toe.

opeenwolkje-vlog-blog-artikel-nanny-moeder-webshop-unboxing-pakket-babyspullen-zwanger-featured-1Als eerst Opeenwolkje.nl, een leuke webshop met leuke artikelen die je niet zomaar in elke webshop vindt. Deze webshop kende ik al, ik kocht hier altijd de Suavinex spenen voor Nola omdat ze die op het begin alleen maar accepteerde en het een merk was die je niet zomaar overal kan krijgen.

2-16-negenmaandenbeurs-negen-maanden-beurs-attipas-stands-niet-missen-leuke-leuk-rozeIk was erg nieuwsgierig naar Attipas, leuke slofjes zag ik. Aparte slofjes, als je ze eerst zit denk je hmm maar als ze aan zijn dan staan ze leuk. De voet vult namelijk de sok op waardoor die wat boller staat. Kijk maar eens op de afbeelding hiernaast. Handige slofjes voor thuis en op het kinderdagverblijf.

2016-02-09 09.32.30Ook 4FunkyFlavours mag je niet missen. Ik kende dit merk al. Het is een origineel merk die gebruik maakt van stoffen en motieven die je niet vaak ziet. Sommige stoffen in kledingstukken doen mij een beetje denken aan de jaren 70. Nola heeft al een setje van dit merk en zoals je rechts op de foto ziet sluit het enorm goed aan om haar lijfje en het is een super fijne stof. Het is het echt even waard om daar te gaan kijken.

2-16-baby-tandjes-doorkomen-tand-tanden-komt-door-maanden-wanneer-symptomen-wat-kan-er-tegen-doen-tips-tandgelllllZelf ben ik erg fan van Multilind Baby Care, Je kan ook even naar deze stand gaan. Zo kan je zelf zien wat voor een producten ze hebben. Wij vinden de bodyspray en deze tandgel die je hier links op de afbeelding ziet erg fijn. Ik ben zelf nog erg benieuwd naar de billenspray, deze hebben ze ook en heb ik nog nooit gebruikt.

magics-premium-logo-vlinderOok staat Magics weer op de Negenmaandenbeurs. Een merk luiers die nog niet iedereen kent. Veel mensen gaan voor de Pampers of huismerken luiers maar deze zijn ook goed. Deze zijn ook nog eens goed voor het milieu. Hier kan je even een kijkje nemen om je voor te lichten.2016-01-23 14.05.02

[email protected] babyschoenen is ook een stand waar het erg leuk is om te gaan kijken. Nola heeft ook een paar slofjes van hen die erg goed zitten. Ze hebben slofjes/schoentjes voor zowel jongens als meisjes in veel verschillende kleuren en motieven.

logo-b-boo
B-boo-swaddleme-205Op de Negenmaandenbeurs komen ook vertegenwoordigers zoals B-boo. Zij vertegenwoordigen in Nederland een aantal merken zoals Intelligent Potty, Meyco en SwaddleMe. Swaddles vind ik echt een must-have voor je babyuitzet, ze zijn erg handig,

minigirlsMoodstreet is en kledingmerk van kleurrijke, brutale kinderkleding voor zowel jongens als meisjes van maat 56 tot en met 164. Zij staan ook op de Negenmaandenbeurs. Het is altijd leuk om je even te oriënteren op leuke kinderkleding en misschien ook wel leuk om alvast wat in te slaan. Nola heeft nog niks van Moodstreet, ik ken het van de gezinnen waar ik heb gewerkt. Voor Nola ga ik zeker even kijken.

slide-2-enSmartwishbone is iets nieuws op de markt. Het is een thermometer waarmee je via je telefoon de temperatuur van je kindje kan meten. Nola vind het verschrikkelijk als ik haar temperatuur rectaal meet. Ik heb deze al even en het werkt echt. We hebben dit vergeleken met een normale thermometer. Je kan op de stand even naar meer informatie vragen. Ik denk haast dat ze het ook wel willen demonstreren.

aerosleep_12Coci Marcel is een vertegenwoordig van onder andere Aerosleep. Een Aerosleep vind ik een musthave! Ik vind het een prettiger gevoel dat Nola op een matrasje en hoeslaken ligt waar ze vrij door kan ademen. Het verkleint de kans op wiegendood. Alle gezinnen waar ik gewerkt heb gebruiken de Aerosleep. Ook vertegenwoordigen ze Leipold. Een merk met super schattige wiegjes. Van die rieten manden op standaard.

peuter-ontbijt-havermout-havermoutpap-moeder-blog-ontbijt-gezond-1-jaar-baby-eten-silly-billy-slabNybble.nl heeft onder andere de Silly Billyz. Mijn favoriete slabben. Nola heeft er een roze van met mouwtjes waarmee ze af en toe zelf mag eten. Het wordt dan een behoorlijke bende maar haar kleren worden met deze slab niet vies. Merendeel van de gezinnen waar ik gewerkt heb gebruikte deze ook. Ik raad ze zeker aan!

Vadobag-Totaal-2Zelf ga ik ook nog even langs de stand van VadobagDe naam zegt het al “bag” ze verkopen mooie en leuke kindertassen. Deze zijn leuk voor zowel jongens als meisjes. Ik ga hier een kijkje nemen.

grijs ster totaal.jp524fc7af93617Little Dutch ken ik nog van vorig jaar. Ik heb hier toen een verschoningsmatje gekocht. Ze zijn het merk van producten met leuke en schattige dessins. Producten zoals badtextiel, lampen, verzorgingsproducten, tutteldoekjes, slaapzakken, dekens, lakens enzovoort. Met al deze producten kan je met dezelfde dessins een mooi en strak geheel in de babykamer creëren.

150731 Dooky Grey Star Leah AmberXplorys staat er met de Dooky. Een Dooky is een doek die je vast kan maken aan de kap van je kinderwagen. Deze Dooky die je hier rechts op de afbeelding ziet kan je oprollen en laten hangen voor het gezicht van de baby wanneer hij of zij slaapt. Ik heb hem nog nooit gebruikt maar ik zie ze wel veel om mij heen. Ik vind het er ook niet eens zo gek uit zien op een kinderwagen. Ze hebben verschillende leuke dessins en kleuren. Hiernaast verkopen ze ook dekens die je kan matchen met het Dooky voor op de kinderwagen en verkopen ze ook leuke kappen voor op de maxicosi.

604873Bébéjou en Luma staan er ook. Dit zijn merken van onder andere badjes, verzorgingssetjes, aankleedkussens, tummytubs en billendoekjesdozen. Alles rondom verzorging en badderen. Vooral Luma vind ik erg leuk met zijn design en kleurstellingen. Luma heeft hele sets in dezelfde kleuren en stijl. Zo krijg je een mooi strak geheel in de babykamer. Hier rechts zie je in de afbeelding roze maar je hebt de producten ook in bijvoorbeeld zwart, felgroen of blauw.

nOeser-babyclothing-noeserEUNoeser is een leuk kledingmerk voor jongens en meisjes van newborn tot en met twee jaar. Nola heeft hier ook een kledingsetje van die ze veel heeft gedragen. Het is een heerlijk zachte stof die volgens mij super lekker zit bij die kleintjes. Ik vind dat erg belangrijk want kinderen moeten zich makkelijk en vrij kunnen bewegen. De kleding van Noeser is gemaakt van biologisch katoen.

petit_et_jolie_assortimentDan is er ook nog Petit et Jolie. Een merk met verzorgingsproducten voor kinderen en baby’s. Deze verzorgingsproducten zijn 100% van natuurlijke oorsprong. Er zitten geen parabenen, zeep en synthetische conserveermiddelen en kleurstoffen in. Ze hebben onder andere badolie, handzeep, bodylotion, daipercream en ga zo maar door. Ik ben erg benieuwd naar deze producten want ik heb ze nog nooit gebruikt. Ik ben altijd voor producten die 100% van natuurlijke oorsprong zijn.

Dit zijn een paar leuke stands die ik zeker ga bezoeken of die ik al ken en aanraadt. Ik heb weer zin in de Negenmaandenbeurs en natuurlijk ook in de huishoudbeurs. Veel plezier!

-X-

Annelon

Leave a Response