Please assign a menu to the primary menu location under menu

Op de beurs van Flavourits kwam ik Atelier Vix tegen. Ik zag hier leuke stoeltjes en tafeltjes staan. Het zag er uit alsof ze van karton waren maar dat was niet zo. De stoeltjes en tafeltjes zijn van hout.

KLIK-KLAK_TAFEL_resized_1_01

Je krijgt de stoeltjes en tafeltjes thuis gestuurd en zet ze dan makkelijk in elkaar. Kijk nou hoe leuk dat tafeltje hier rechts op de afbeelding! Er zit zelfs een bakje aan vast waar je kleurtjes in kan doen. Ik vind dat dit tafeltje leuk staat in je woonkamer.

fotokinderen_1

Je hebt dus ook de leuke stoeltjes van hetzelfde materiaal. Je kan er de naam van je kindje uit laten snijden. De stoeltjes en tafeltjes zijn in allerlei kleuren te verkrijgen. Je kan ze ook zelf beschilderen. In het volgende artikel laat ik zien hoe je het stoeltje kan beschilderen. Ik zal dan ook een paar voorbeelden laten zien. Het stoeltje is iets kleiner dan de standaard maat stoeltjes, waardoor de kinderen rond 10 maanden er al mee kunnen leren opstaan en lopen. Het stoeltje is namelijk heel licht en sterk.  Met 1,5 jaar kunnen ze er echt al goed op zitten en kan je het stoeltje gebruiken voor kinderen nul tot en met vier jaar.

klik_klak_tafel_Joni_resized_1_01

Deze tafeltjes heten de klik-klak-kindertafel en de klik-klak-kinderstoel.

Een klik-klak-kindertafel is onbehandeld €70,- en behandeld en beschilderd €85,-. Op de afbeelding hier onder zie je wat de prijs is van de klik-klak-kinderstoelen zijn.

klik-klak-prijslijst_2015

Ze zijn erg leuk en mooi! Wel een beetje aan de dure kant vind ik zelf. Maar als je het geld hebt dan zijn het zeker goede en leuke stoeltjes en tafeltjes.

-X-     Annelon

Leave a Response