Please assign a menu to the primary menu location under menu

Nola heeft nieuw lievelingsspeelgoed al is het niet helemaal voor haar leeftijd en speelt ze er niet helemaal mee zoals het hoort, haha.

Het is het Ledger houten keukentje die we gekregen hebben van Hibba.nl. Het keukentje is roze met geel en grijs. Er staan mooie bloemetjes en vogeltjes op. Echt een meisjes ding dus. Toen ik hem binnen kreeg moest ik hem zelf in elkaar zetten. Ik heb dat zelf gedaan, haha daar kan je uit concluderen dat het vrij makkelijk in elkaar te zetten is.

Onderin dit artikel zie je een vlog over het keukentje.

SAMSUNG CSC

De spatel en het lepeltje zitten met stevige magneetjes vast. Het klokje is ook leuk. De blokjes hebben we er zelf bij gedaan, we doen alsof dat eten is. Naja ik doe alsof het eten is en Nola heeft iets om te roeren, haha. Aan de andere kant van de spatel en lepel hangt een plankje met daarop peper en zout.

SAMSUNG CSC

Er zit een pannetje en een ovenschotel bij met op elk een deksel. beide kan je op het gaspit zetten of, zoals Nola continu doet, in de oven zetten. De oven gaat dicht met een stevig magneet. Het raampje is van plastic.

SAMSUNG CSC

Aan de zijkant van het keukentje hangen nog een theedoek en een ovenwant.

SAMSUNG CSC

Het keukentje is 70 bij 43. Prima maatje voor in de woonkamer vind ik. Dan heb je tenminste niet zo een reusachtig ding in je woonkamer staan.

Bij Hibba.nl verkopen ze meerdere keukentjes in verschillende kleuren en maten. Dit keukentje is op het moment van schrijven €59,95, hij was €79,95. De andere keukentjes zijn op dit moment ook in de aanbieding!

Ze is er super blij mee. Het keukentje is voor drie jaar en ouder. Ze heeft, doordat ze nog zo jong is, vaak ruzie met de keuken. We moesten elke keer heen en weer lopen om haar te helpen. Goed voor de lijn maar wel heel irritant. Dit komt voornamelijk door de oven deur zoals je in het vlog ziet, maar hier hebben we wat op verzonnen. We hebben de ovendeur er voor tijdelijk uit gehaald.

SAMSUNG CSC

Nou wij zijn heel erg blij met het keukentje (zonder de oven deur). Over een jaartje kan de ovendeur denk ik wel weer terug.

-X-

Annelon

Leave a Response