Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vorige week kregen we een mooie SAMSUNG CSCkapstok voor Nola binnen. We zijn al een tijdje op zoek naar een kinderkapstok. Persoonlijk houd ik niet zo van de kapstokjes met een thema zoals van Nijntje of Bumba. Ik vind die thema’s heel leuk maar we vinden het belangrijk dat het interieur van het huis niet over wordt genomen door een kind.

Nu hebben we een leuke en mooie kapstok van FSAMSUNG CSCrakkz met de naam van Nola. Een kapstok die je zelf kan ontwerpen op internet. Je kan zelf je kleur, lettertype en haakjes uit zoeken. In plaats van een naam kan je natuurlijk ook andere woorden aangeven bij het bestellen van de kapstok.

We kozen voor de kleur grafietgrijs, de rechte haakjes en het lettertype Kristen ITC.

Toen de kapstok binnen kwam ging mijn vriend de kapstok meteen ophangen.

SAMSUNG CSCHet is een stevige en strak uitziende kapstok. De jassen vallen er niet af als we er langs lopen. Over een tijdje kan Nola zelf haar jasje ophangen.

Ik dacht er alleen wel even over dat stel dat we een tweede krijgen of misschien zelfs nog een derde dan moet elk kindje zijn eigen kapstok hebben. Als de ruimte er is dan kan je elk kindje een eigen kapstok geven en anders hang je de kapstok op zijn of haar eigen slaapkamer en bestel je gewoon een nieuwe met meerdere namen.

Je kan bij Frakkz zelf bepalen welke afmeting en hoeveel haken je wil. De prijzen zijn verschillend en bepaal je uiteindelijk dus zelf. Deze kapstok die ik heb ontworpen op Frakkz.nl is €59,95.  Dit is zeker niet goedkoop, maar ook weer niet overdreven duur. Hij staat mooi bij je interieur en is serieus heel stevig. Ook heel leuk dat hij gepersonaliseerd is.

-X-

Annelon

1 Comment

Leave a Response