Please assign a menu to the primary menu location under menu

Danja en haar dochtertje, Daliya, hebben goede ervaringen met de webshop Names4ever.nl. Dit is een webshop met sieraden waar je eventueel je naam op kan laten graveren. Je naam of eventueel van een ander. Zij hebben iets leuks uitgekozen en schrijven hieronder hun ervaring met Names4ever.nl en de sieraden.

De Sieraden van Names4ever zijn echt heel mooi en stijlvol en Daliya vindt dat ook!

Toen het pakketje, met daarin de sieraden, binnen kwam was Daliya super enthousiast. De doosjes zien er heel leuk uit en Daliya kon niet wachten om ze open te maken. Haar naam staat op beide sieraden en dat herkende ze meteen, superleuk! Het armbandje is van touw gemaakt met daar tussen een naamplaatje. Dit armbandje kan je heel makkelijk strakker en losser maken, door aan de touwtjes te trekken. Nu kan ze het armbandje heel lang dragen! Dit is een groot voordeel van dit armbandje.

Naast dit mooie armbandje koos ik nog een ketting uit. Een zilveren ketting met een infinity teken. Dit betekent oneindig. De liefde van moeder en dochter is vaak oneindig! Dat is een beetje de gedachte er achter.

Haha ik dacht dat het een kinderketting was dus vond hem wel wat lang voor een kinderketting. Wel vond ik hem, bij Daliya, heel leuk staan. Pas later besefte ik dat het een ketting voor volwassenen is. Ik draag hem nu en vind hem nu nog leuker! Een ketting voor mij. Eentje met mijn dochters naam er op.

Wij zijn erg blij met de sieraden. Ik heb een mooie ketting die ik vaak draag en Daliya vraagt elke keer of ze haar armbandje om mag naar school.

-X-

Danja en Daliya

 

 

Dit artikel is gesponsord

Tags : sieraden

Leave a Response