Please assign a menu to the primary menu location under menu

ReviewsVerzorgingVoeding

Review: Stokke Table Top

Bij de meeste gezinnen waar ik werk hebben ze wel een 11-15-table-top-stokke-handig-kinderen-baby-zelf-leren-eten-nanny-moeder-amsterdamStokke Tripp Trapp staan. Wij hebben deze zelf ook. We ontvingen een leuke Stokke Table Top van Stokke. Dit is een soort placemat maar dan veel handiger!

Als wij Nola een broodje op een bordje geven dan ligt het brood negen van de tien keer toch naast het bordje. Nu wij de Table Top hebben leggen we vaak de brood stukjes op de Table Top en laten we haar hier vanaf eten.

Hoe zet je de Stokke Table Top in elkaar?11-15-table-top-stokke-handig-kinderen-baby-zelf-leren-eten-nanny-moeder-amsterdam-in de doos
Hier links op de afbeelding zie je wat er in de doos zit. Er
zitten twee platen in met op elke plaat andere afbeeldingen. Ook op de achterkant van 11-15-table-top-stokke-handig-kinderen-baby-zelf-leren-eten-nanny-moeder-amsterdam-gaatjedeze twee platen staan leuke afbeeldingen. Wij kozen voor
de plaat met de boerderijdieren. In elke hoek van de plaat zit een soort gat. Aan de vier zuignappen zit een grote en een kleine kant. De kleine kant van de zuignap wurm je door een gaatje. De 11-15-table-top-stokke-handig-kinderen-baby-zelf-leren-eten-nanny-moeder-amsterdam-klaarkleine kant zit dus boven op de plaat die jullie uit hebben gekozen. Als je alle vier de zuignappen aan de plaat heb bevestigd dan kies je een mooie plek op de tafel, maak je die plek schoon en plak je de zuignappen er op. Daarna doe je de doorzichtige plaat er over heen. Nu zit hij stevig vast, hij kan niet meer verschuiven tenzij je de zuignappen los van de tafel maakt.

11-15-table-top-stokke-handig-kinderen-baby-zelf-leren-eten-nanny-moeder-amsterdam-afNola eet hier lekker haar broodje,fruit , stukjes groente en aardappeltjes op. Als ze bijvoorbeeld pasta met saus eten dan doen we dat natuurlijk op een bordje. Ze is nu bijna 1 jaar dus leren we haar nu zoveel mogelijk van een bordje te eten en soms met een vorkje.

Wij zijn heel blij met deze Stokke Table Top, het geeft ook een soort van rust tijdens het eten. Wat ze ook knoeit, meestal ligt het op de Table Top. Een doekje er over en klaar. Hij zit ook echt stevig vast dus Nola kan hem niet op tillen of van de tafel af schuiven. De platen zijn ook super leuk, leuk dat je verschillende kan kiezen.

De Stokke Table Top is €50,-. Een normale prijs voor het merk Stokke. De Table Top is geen must maar een extra luxe. Ik vind het wel echt een aanrader! Hij is super handig en leuk.

-X-

Annelon

 

 

 

 

 

 


1 Comment

  1. Hoi annalon,

    Ik heb een vraagje over de table top van stokke. Kan hij met de zuignappen ook op een houten tafel worden bevestigd?

    Groetjes Sabine

Leave a Response