Please assign a menu to the primary menu location under menu

GezondheidReviewsVerzorging

Review: Smartwishbone

SAMSUNG CSC

3-16-temperatuur-opmeten-baby-niet-rectaal-voorhoofd-telefoon-smart-wishbone-app-iphone-nanny-moeder-blogDe Wishbone kwam ik tegen op de Negenmaandenbeurs. De Wishbone is een thermometer die je in je in je telefoon plugt en zo op een 10 cm afstand van het voorhoofd van je kindje zijn of haar temperatuur op kan nemen.

Ik ben niet goed in het inschatten of Nola koorts heeft. Ik voel wel aan haar voorhoofd maar ik weet het nooit zeker. Ik meet dus vrij snel haar temperatuur.

3-16-temperatuur-opmeten-baby-niet-rectaal-voorhoofd-telefoon-smart-wishbone-app-iphone-nanny-moeder-blog-babyNola vindt het vreselijk als ik haar rectaal temperatuur. Dit is de enige methode dat wij dit kunnen doen. Als ik dat bij Nola doe wil ik eerlijk zijn en laat ik het haar zien. Ze is dan enorm verdrietig en dat is zo erg om te zien.

De Wishbone werkt zowel op je telefoon als op je ipad. Ik was altijd huiverig voor dit soort producten maar toch werkt hij echt! Je download de app en je kan de temperatuur opmeten van:

  • Je lichaamstemperatuur
  • Omgevingstemperatuur
  • Objecttemperatuur (badje, melk etc.)SAMSUNG CSC

De temperatuur of die van je kindje meet je op door:

  • De Wishbone app te downloaden
  • De Wishbone in de telefoon te pluggen
  • Vervolgens de app aan te zetten
  • Drie tot vijf centimeter voor je voorhoofd of een object te houden (Nola doet hem hier op de foto tegen haar hoofd aan haha dat is dus niet de bedoeling)
  •  En op de knop te drukken voor maximaal twee seconde (zie je op het scherm)

SAMSUNG CSCSuper handig dus. Wij hebben hem in de lade van de commode liggen. Het is soms een beetje lastig wanneer Nola niet stil zit. Ze vindt het ding ook erg interessant en grijpt ernaar. Op ten duur kan ik uitleggen wat ik doe en uitleggen dat het geen pijn doet.

Ik moet wel zeggen dat de Wishbone app snel met het resultaat komt. Binnen twee seconde namelijk. De Wishbone zit in een handig tasje met twee batterijtjes. Eén extra dus.

Je hebt de Wishbone ik de kleuren roze, lime en turquoise. Wij hebben gekozen voor de kleur lime. De Wishbone is €39,99. Duurder dan een thermometer die rectaal ingebracht moet worden maar goedkoper dan een oorthermometer. Ik zeg een goede prijs! Als je kindje al pijn heeft van het ziek zijn dan is het fijn om haar geen pijn te hoeven doen bij het opmeten van haar temperatuur.

-X-

Annelon

Leave a Response