Please assign a menu to the primary menu location under menu

KledingLeuk kraamcadeauReviewsVoeding

Review: Vrolijke slab van het merk Vetvis

2-16-slab-vetvis-kleur-vrolijk-eten-baby-kinderen-nieuw-merk-meisje-nanny-annelon-boef-gezicht-nadenkVan het merk Vetvis hebben wij een mooie, vrolijke slab ontvangen. De slab heeft hele leuke kleuren. Wij nemen deze altijd mee wanneer we uit eten gaan of bij familie of vrienden eten. Thuis gebruiken wij gewoon simpele slabben.

De voorkant is leuk gekleurd en is van katoen, de achterkant is van een soort handdoek-materiaal gemaakt. Achter haar nek zit een drukknoopje om de slab vast te maken. Je kan hem gewoon in de wasmachine wassen en dan is hij zo schoon.

Nola trekt haar slabben nog weleens af. Een boef is het! Maar deze krijgt ze niet af. Gelukkig maar anders ligt het eten overal.

2-16-slab-vetvis-kleur-vrolijk-eten-baby-kinderen-nieuw-merk-meisje-nanny-annelon-boef-gezicht-vrolijk Deze vrolijke slab van het merk Vetvis is €9,25. Dat vind ik niet duur voor zo een mooie slab. Al moet ik zeggen dat ik niet heel erg veel waarde hecht aan een “mooie” slab. 2-16-slab-vetvis-kleur-vrolijk-eten-baby-kinderen-nieuw-merk-meisje-nanny-annelon-inzoom-grond-gooienVan mij mogen ze gewoon één kleur hebben en van de Zeeman zijn. Deze is super leuk en vrolijk. Leuk als kraamcadeau!

-X-

Annelon

 

 

Tags : reviewslabben

Leave a Response