Please assign a menu to the primary menu location under menu

Van het merk Hobea heb ik een voedingskussen ontvangen. Hier heb ik al een leuk artikel over geschreven. Maar naast deze fantastische voedingskussen heb ik ook een wikkeldeken gekregen. Ik mocht er zelf een uitkiezen en koos voor die met de auto’s! Eindelijk iets echt heel erg jongensachtig :-).

11-16-wikkeldeken-auto-autos-maxi-cosi-maxicosi-autostoeltje-riempjes-klittenband-blauw-mooi-dik-zacht-hobea-ervaring-review-motief

Het is een lekkere dikke en zachte wikkeldeken. Heerlijk, want ons mannetje wordt in de winter geboren. Naast dat je hem er lekker in kan wikkelen kan je hem ook gebruiken voor in de maxi-cosi of ander autostoeltje. Super handig dus. Er zitten echt van die gaten in waar de riempjes doorheen kunnen.

11-16-wikkeldeken-auto-autos-maxi-cosi-maxicosi-autostoeltje-riempjes-klittenband-blauw-mooi-dik-zacht-hobea-ervaring-review

Als je je kindje in de deken wikkelt kan je hem dicht maken met het klittenband. Het is ook echt heel stevig klittenband.

11-16-wikkeldeken-auto-autos-maxi-cosi-maxicosi-autostoeltje-riempjes-klittenband-blauw-mooi-dik-zacht-hobea-ervaring-review-klittenband

Je kan de wikkeldeken ook gebruiken als een speelkleed. Hij is lekker dik. Je kan hem dus op drie verschillende manieren gebruiken. Als wikkeldeken, in het autostoeltje en als speelkleed. Heel praktisch dus voor onderweg.

hobea-wikkeldeken-blauw-autos

Nola vindt nu alles wat van de baby is helemaal leuk en wil er zelf in zitten, liggen of mee spelen. Ik heb daarom alles wat voor de baby is opgeborgen. Nola wilde alleen nog maar in de maxi-cosi in de wikkeldeken liggen. Haha de boef. Dat is helemaal niet zo erg maar wel verwarrend voor haar wanneer het straks voor haar broertje is.

2016-11-01-14-44-45

Ik ben erg blij met deze wikkeldeken en vooral ook met de dessin die er op zit. Ik ben blij dat deze aan de binnenkant zit, want anders was hij moeilijker te combineren met een autostoel of kleertjes. Het was dan iets te geweest. Maar nu is hij gewoon mooi en leuk zo.

Op de website van Hobea kan je uit nog veel meer verschillende kleuren en dessins kiezen. De wikkeldeken is er ook in gewoon een kleur. Ze zijn €45,- per stuk maar op het moment van schrijven €40,-. Ik vind dit een normale prijs voor zo een wikkeldeken. Ik ken andere merken wikkeldekens waarbij ik de wikkeldeken heel dun vindt en die zijn eigenlijk nog duurder.

Erg leuk kraamcadeau of cadeau voor een babyshower! Je komt sowieso met iets unieks want op het moment van schrijven is dit merk nog nieuw in Nederland.

-X-

Annelon

 

 

 

Dit artikel is gesponsord.

Leave a Response