Please assign a menu to the primary menu location under menu

De webshop Kixxonline is een webshop met kinderkleding en babykleding voor zowel jongens als meisjes. Voor de meisjes hebben ze ook ontzettend leuke meisjes jurken. Leuk voor de feestdagen.

Op het moment van schrijven zijn de kinder winterjassen in de aanbieding. Ze hebben een erg groot assortiment met mooie merken zoals Z8 en Tumble and Dry. Mijn favoriete merken.

Ze hebben naast kinderkleding ook speelgoed en spullen voor de kinderkamer! Ik ben vast wat gaan shoppen voor de babykamer, Nola haar tweede verjaardag en Sinterklaas. Ook zit Nola nu op peuterdans dus kan een danspakje natuurlijk niet ontbreken ;-).

11-17-shoplog-gekocht-kixxonline-kixx-online-levering-snel-netjes-review-ervaring-webwinkel-webshop-dansen

Dit danspakje hebben we gekocht in maat 86/92 want er stond op de website dat hij groot valt. Daar hadden ze gelijk in want dit danspakje zit gewoon goed terwijl ze nu normaal maat 92/98 draagt.

Naast dit mooie danspakje hebben we ook een leuke puzzelkoffer, van het mooie merk Janod, besteld. Nola kan al goed puzzelen, maar we hebben eigenlijk alleen maar de houten insteekpuzzels. Nu hebben we ook vier normale meisjes puzzels in een mooi koffertje.

11-17-shoplog-gekocht-kixxonline-kixx-online-levering-snel-netjes-review-ervaring-webwinkel-webshop-janod

In het koffertje zitten dus vier puzzels. Elke puzzel zit in een apart doorzichtig zakje. Ik begeleid Nola tijdens het puzzelen omdat ze het nog wel een beetje moeilijk vindt en zodat de vier puzzels niet door elkaar heen gaan.

11-17-shoplog-gekocht-kixxonline-kixx-online-levering-snel-netjes-review-ervaring-webwinkel-webshop-trots

Naast deze geweldige puzzels heb ik ook twee lampjes besteld voor op de babykamer. We hebben nu nog een vrij basic en saaie babykamer dus ik wil er graag wat kleur in brengen. Vandaar deze super schattige blauwe lampjes. Ze staan erg mooi in de vensterbank of op het plankje boven de commode. Er komt nog een blog over de babykamer ;-).

11-17-shoplog-gekocht-kixxonline-kixx-online-levering-snel-netjes-review-ervaring-webwinkel-webshop-babykamer

Naast de puzzels, het danspakje en de lampjes heb ik ook een meisjesmagneetboek en een jongenspuzzel besteld, maar die laten wij nog even dicht voor Nola haar verjaardag en Sinterklaas.

11-17-shoplog-gekocht-kixxonline-kixx-online-levering-snel-netjes-review-ervaring-webwinkel-webshop

 

Ik ben erg blij met deze producten. Wanneer je trouwens voor 16:00 uur besteld heb je het de volgende dag in huis. Ze bezorgen met PostNL. Zelf ben ik een groot fan van DHL maar PostNL doet het ook prima ;-).

-X-

Annelon

 

 

Dit artikel is gesponsord

Leave a Response