Please assign a menu to the primary menu location under menu

IMG-20140224-WA0002

Vorige week zijn we met zijn alle naar Monkeytown geweest in Bussum. Dit is een grote speeltuin binnen. In de winter is dit een mooi alternatief voor de speeltuin buiten. De kinderen kunnen zich hier helemaal uitleven.

Monkeytown begint leuk te worden voor kinderen die beginnen met lopen. Eva van 7 maanden vond het ook erg leuk maar meer om iedereen te zien en een beetje rond te kijken.

De kinderen zitten hele dagen met mij en gaan 1 dag naar het kinderdagverblijf. Het is leuk voor hun om in contact te komen met andere kinderen. Dit is hier een mooie gelegenheid voor.

2014-02-24 08.34.53Monkeytown heeft meerder vestigingen. In Bussum kan je makkelijk parkeren en dat is gratis. De entree voor Monkeytown is €7,- per kind.

IMG-20140224-WA0004

Julie van 3,5 jaar speelde vooral in deze ruimte, ze kon hier gewoon zelfstandig spelen. Ze is 1 keer de weg kwijt geraakt waardoor ik naar haar toe moest.

IMG-20140224-WA0006

Op de deze foto zie je een ruimte voor de wat oudere kindjes. Als Julie hier naar toe wilde moest ik wel even met haar mee. Ook is er een ruimte voor de allerkleinste. De kindjes kunnen niet zelf uit deze ruimte weg lopen.

Er staan heel veel tafels waar je met de kinderen kan zitten. Zo heb je het overzicht over het hele speelparadijs. Dit is makkelijk met nog een jonger kindje. Er zitten hier veel vaders en moeders met hun laptop om te werken. Je kan je kinderwagen hier makkelijk kwijt en er zijn kinderstoelen.

2014-02-24 12.14.43

Tip: Als je met een baby bent neem dan een draagzak mee. Niet om daarmee de attracties in te gaan natuurlijk, maar wel om de andere kinderen te zoeken of bij ze te blijven staan.

Het is erg leuk om met andere nannies af te spreken. De kinderen gaan vaak niet naar een kinderdagverblijf, omdat de nanny bij hun thuis zit. Daarom is het juist leuk om de kinderen wel in contact te brengen met andere kinderen. Ik was hier samen met een vriendin en haar kindje.

Het was een hele leuke en gezellige dag. Het is leuk om de kinderen zo blij te zien!

-X-

Annelon

Leave a Response