Please assign a menu to the primary menu location under menu

ActiviteitenKindvriendelijke horeca

Met Annemijn naar Yoghurtbarn

image

Vorige week moest Annemijn naar peuterdans. Helaas waren we vergeten dat het vakantie was dus stonden we voor een dichte deur. Nu we toch buiten waren zijn we gezellig naar Yoghurtbarn geweest. Ik ben hier nog nooit geweest maar de moeder van Annemijn vertelde hierover.

We kwamen binnen in de Yoghurtbarn en er werd, door iemand van Yoghurtbarn, uitgelegd hoe alles werkt. Als eerst kies je welk formaat je wil en daarna kies je een lekkere yoghurt uit. Frozen, soja, magere, boeren of hangop yoghurt. vervolgens kan je uit verschillende toppings kiezen. Je betaald per topping, dus je kan zoveel toppings kiezen als je zelf wil. Ze hebben fruittoppings, koektoppings, chocoladetoppings en superfoodtoppings. Alles is biologisch!

Yoghurtbarn is super kindvriendelijk. Ze hebben een speciale hoek waar kinderen kunnen spelen en de yoghurt’s zijn te bestelen in kinderformaat. De medewerkster’s zijn hier ook heel aardig voor de kinderen.

image

Het kleine bekertje is voor kinderen. Annemijn koos voor de boerenyoghurt met de toppings: rozijntjes (gedroogde cranberry’s), kiwi en stroopwafel.

Ik koos de magere yoghurt met de toppings: bosbessen, stroopwafel, kiwi en lijnzaad.

We vonden de yoghurt’s erg lekker. Annemijn at de kiwi alleen niet op, dat is ook een topping die ik voor haar uit had gekozen. Soms is het best moeilijk om te peilen wat een peuter nou wel of niet lekker vindt. Er zijn peuters die elke keer ja zeggen als je ze vraagt of ze een bepaald soort eten lusten en er zijn kinderen die daar altijd nee op antwoorden.

Als de kinderen klaar zijn met hun yoghurt kunnen ze heerlijk spelen.

imageDe Yoghurtbarn zit in Utrecht en in Amsterdam. Wij waren bij de Yoghurtbarn in Amsterdam aan de Albert Cuyp.

Leave a Response