Please assign a menu to the primary menu location under menu

Moederdagtips

Moederdagtips 2017

Ook dit jaar heb ik weer leuke Moederdagtips!

Ook dit jaar staat deze op nummer 1!! Een ontbijtje op bed met een kus, knuffel en een mooie tekening. Mooier kan niet. Zo kan een dag al niet meer stuk.

Als je naast het ontbijtje op bed, een kus, knuffel en tekening nog een cadeautje wil kopen dan heb ik hier een aantal leuke tips.

Onderzetters voor bij het ontbijt op bed
Wat ik als cadeau leuk zou vinden is een gepersonaliseerd cadeau. Al is dat soms wat lastig want je wil wel dat het heel bruikbaar is. Ik heb samen met Nola mooie onderzetters af laten drukken van foto’s die mijn zusje heeft gemaakt. Dit was op één dezelfde dag en de foto’s zijn zwart wit. Zo heb je een rustig geheel waardoor de foto-onderzetters goed bij je interieur passen. Deze hebben wij laten maken bij Webprint. Echt een aanrader en mijn tip is dus om ze zwart wit af te laten drukken maar dat moet ieder zelf weten natuurlijk. Je maakt ze bij Webprint en zijn €16,95.

Koekjestrommel
Naast de onderzetters heb ik ook meteen een koektrommel gemaakt in diezelfde style. Ook heb ik hiervoor de zwart met wit foto’s gebruikt. Zoals je op de foto’s ziet vindt Nola ze ook fantastisch. Zowel de onderzetters als koektrommel. Je hebt verschillende templates. Wij gebruikte een vrij simpele en schreven de tekst “Love you” er op. Dit is een super leuk moederdag cadeau maar wij hebben hem stiekem aan tante Sofie gegeven. Zij heeft de geweldige foto’s gemaakt en is soms een soort tweede moeder ;-). “Verwenmoeder”. Deze is €19,95 en koop je ook bij Webprint.

Luxe agenda met foto’s
Ook hebben wij een agenda laten maken. Deze hebben wij laten maken voor mijn mama en Nola en Liam hun oma. Zij is dol op haar kleinkinderen dus maak ik haar heel blij met een cadeau met foto’s van haar kleinkinderen. Zij is lerares dus een agenda is altijd op zijn plaats. We zijn dus gegaan voor een luxe agenda. Hierin staan alle foto’s van alle kleinkinderen. Nola en Liam hebben namelijk nog een neefje en nichtje. In deze agenda is plaats voor veel foto’s, heel veel foto’s! Dus neem wel even de tijd ;-). Gebruiksvriendelijk programma trouwens. Deze agenda is €29,95, maar je hebt ook een hele leuke voor €16,95.

Mooie posters
Ik heb er al weleens vaker over geschreven maar een poster van Printcandy is ook altijd erg leuk om te geven. Simpel, groot, klein, het maakt niet uit. Je kan er een leuk clipboard bij geven, een lijst(je) of gewoon washitape ;-). Hieronder zie je een leuke set posters waarover je later meer ziet. Kijk maar op de website van Printcandy. Hier zie je allerlei mogelijkheden.

Wij hebben onder andere ook deze, maar dat is eerder een kraamcadeau, maar goed dit zou je als moeder ook heel leuk vinden om te krijgen. Ik in ieder geval wel :-).

E-reader
Misschien een iets wat duur cadeau, maar wel leuk en nuttig. Een e-reader. Ik lees zelf niet zo veel boeken, maar wel veel kinderboeken en boeken over opvoeding. Wij gaan binnenkort op vakantie, om zo min mogelijk boeken mee te nemen, neem ik de e-reader mee met onder andere kinderboeken. Kan je toch nog voorlezen zonder dat je bagage vooral uit boeken bestaat. Nola noemt het nog een ipad :-P. Ik ben er zelf heel blij mee. Ik heb de Illumina, deze is €134,95, maar op het moment van schrijven €119,95.

Een sieraad van moedermelk
Heeft jouw vriendin of vrouw ergens in de koelkast een beetje afgekolfde melk staan? Kaap stiekem een beetje en laat er een mooie bedel, ring, ketting of ander sieraad van maken. Dit zal ze echt geweldig vinden! Het is heel uniek en ze zal het niet verwachten. Speciaal cadeau dus. Je kan ze zo duur laten maken als je zelf wil maar voor €65,- heb je al een mooi sieraad bij Innerjewels.

EOS lipbalm, bodylotion of handcreme
Elke vrouw en dus moeder maak je blij met een lipbalm. Deze lipbalms zijn origineel en heel leuk voor de kids om te geven. Ze kunnen namelijk zelf een leuke kleur en geur kiezen.

Ook de handcrème en bodylotion zijn leuk en lekker om te geven. De lipbalms zijn €5,95 per stuk, de handcrème is €5,95 en de bodylotion €7,95. Prima prijsjes. Ook leuk om er een pakketje van te maken. Klik hier voor alle soorten en maten.

Moeder en kind sieraad
Hier ben ik weer met mijn sieraden :-), maar bijna elke vrouw is hier blij mee. Bij Kayasieraden kan je hele mooie moeder en kindsieraden kopen. Zoals deze die ik en Nola hebben.

De verpakking is ook super mooi. Hier is zowel kind als moeder blij ;-). Deze zijn €46,99.

Nagellak
Bij de Etos heb je een mooie, goede make-up lijn. Persoonlijk vind ik make-up kopen voor een andere vrouw al lastig dus laat staan een man of kind voor een vrouw. Een nagellak is altijd goed en met de kids kan je samen de kleur(en) uitzoeken. Misschien wel een beetje subtiele hint naar de kids anders komen jullie waarschijnlijk aan met knalkleuren.

De nagellakjes zijn maar €1,99.

Het is leuk om hier een originele ring bij te geven. Die ring is €3,99.

Zelf houd ik van natuurlijke tinten en heb ik deze. Een lichtroze tint, nummer 19.

Handige en mooie multifunctionele bakjes
Vrouwen, onder andere moeders, vinden praktische cadeaus vaak ook heel leuk om te krijgen. Aangezien wij moeders veel moeten multitasken is het handig om multifunctionele producten te hebben. Deze bakjes zijn van Rosti Mepal. Ze zijn leuk om zo op tafel te zetten, te gebruiken in de vriezer, te gebruiken in de koelkast en leuk om mee te nemen voor een lekker ontbijt, lunch of avondmaaltijd.

Ik ben zelf erg blij met deze bakjes in de mooie verschillende kleuren. Deze bakjes koop je voor €4,99 tot en met €14,99. Het is maar net voor welke formaten kiest.

Dit waren mijn tips voor Moederdag 2017. Nogmaals, de bovenste blijft echt het leukste. Dat is waar Moederdag om draait. Wel is het leuk om, als manzijnde, daarnaast nog iets leuks te kopen om hun vrouw toch even extra in het zonnetje te zetten.

 

 

 

 

Tags : moederdag

Leave a Response