Please assign a menu to the primary menu location under menu

haaraccessoiresReviews

Zenner Mermaid collectie

Kijk nou hoe leuk en mooi. De Zenner Mermaid collectie. Luna vindt het ontzettende leuke haaraccessoires. Luna is acht jaar en heeft mooi lang haar. Hier kunnen wij dus wat moois van maken. Als eerst gaan wij het haarbandje gebruiken. We hadden samen bedacht dat deze wel leuk zou staan in combinatie met een vlecht. Ik bedacht om er dan een visgraat van te maken. Deze heb ik nog niet heel vaak gemaakt, maar ik heb mijn best gedaan.

Het haarbandje is gevlochten in de kleuren mint, lichtblauw en nog lichter blauw. Mooie kleurtjes vind ik dit. Bovenop zit een soort strik.

 

Ik vind, de vlecht, eigenlijk best goed gelukt. Luna heeft dan ook wel heel makkelijk haar.

Bij de Zenner Mermaid collectie zitten leuke klipjes. Dit zijn glimmend roze zeesterren. Luna en ik vonden het wel leuk om deze in de vlecht te verwerken.

Ook zit er een haarspeldje bij met een soort bloem. Deze is mintgroen. Dit haarspeldje is leuk in plaats van de haarband. Toch vinden wij het haarbandje en de klipjes het leukste.

Luna is heel blij met haar nieuwe haaraccessoires! Deze zijn te koop bij de winkels van het Kruidvat.

 

 

 

 

 

Dit artikel is gesponsord

Leave a Response