Please assign a menu to the primary menu location under menu

ActiviteitenErop uitKledingReviewsVeiligheid

Zwemmen met een badpak van Ockyz

Twee weken geleden, tijdens ons weekend weg, zijn wij gaan zwemmen. We gingen zwemmen bij Gochness. Een mooi, leuk en hygiënisch zwembad in Duitsland. Zelf waren wij een weekend weg met de hele familie in Griegrad. Een heel klein dorpje ergens dichtbij de grens van Duitsland.

Als je gaat zwemmen heb je natuurlijk zwemkleding nodig. Althans bij de meeste zwembaden ;-). Nola kreeg een roze badpak van Ockyz.

Je hebt van Ockyz een ruime keus uit badpakken, zwemshorts en bikini’s. Een bikini blijft denk ik bij Nola nog niet zo goed zitten. Wij gingen voor het badpakje Faye roze.

Zoals je op de foto ziet is Nola wat afgeleidt door het speeltje wat erbij zit. Dit zijn drie dingetjes die je, net als Knex, aan elkaar kan maken en in het water kan gaan opduiken. Nola speelt met name in het pierenbadje dus kan er goed bij wanneer die op de bodem ligt. In het midden van het badpakje zitten twee openingen. Dit ziet er erg leuk uit en maakt het badpakje uniek. Ook de donkerroze rand vind ik erg leuk.

Op de bandjes zitten goude inktvisjes, dit is echt een beeldmerk van Ockyz. Iets extra’s op de bandjes , in dit geval een goude inktvisje, vind ik leuk staan! Ik vind de V-hals ook mooi.

Wat handig is, is dat je de bandjes kan stellen. Bij Nola haar vorige bikini maakte ik knoopjes in de bandjes. Dat staat minder leuk. Doordat je de bandjes kan verstellen kunnen de kinderen, het badpakje, langer gebruiken.

Nola is nog niet zindelijk dus moet nog een zwemluier aan. Door het badpakje zit de luier stevig in het badpakje. Tijdens het zwemmen bleef het badpakje goed op zijn plaats.

We hebben, in vooral het pierenbadje, lekker wild gespeeld. Nola is totaal niet bang voor water. Dat is voor moeders nog weleens spannend. Als moeder kan je niet lekker gaan relaxen en ontspannen. Dat mag de pret niet drukken want ik vindt het super leuk om met kinderen te zwemmen. Gelukkig waren wij met veel dus hield iedereen Nola wel in de gaten. Vooral samen met oom Tim had ze dolle pret.

Ik ben tevreden. Het badpakje ziet er leuk uit en blijft goed op zijn plaats. Ze kan zo lekker spelen..

Het badpakje Faye roze is €28,95.

 

 

 

 

 

 

Dit artikel is gesponsord

Tags : zwemkleding

Leave a Response