Please assign a menu to the primary menu location under menu

Ongecategoriseerd

Kiki de beer

Kiki de beer

Vroeger toen mijn zusje op de kleuterschool zat had je al de logeer beer. Een beer die bij de klas hoort en die elk kindje een weekend mee naar huis krijgt.

De beer krijgt dan vaak een rugzakje mee met zijn logeerspullen. Achter deze beer zitten ook heel veel leerzame activiteiten. Zo een VVE programma hebben ze ook voor kinderdagverblijven.

Laatst werd het huis gekeurd door de GGD op veiligheid. Toen raakte we wat aan de praat en vertelde de medewerkster van de GGD mij dat er nu ook voor gastouders en nannies een VVE programma is! Ik ben mij er meteen in gaan verdiepen. Het is een abonnement van minimaal 1 jaar voor €12,95 euro per maand. Als eerst ontvang je dan de beer, een map en het eerste thema “naar de opvang”. Vervolgens krijg je elke maand weer een nieuw thema met een paar activiteiten.

Ik heb Kiki de beer besteld, twee dagen later heb ik het pakket thuis ontvangen. Ik ontving Kiki de beer en het eerste thema “naar de opvang”.

Kiki de beer

 

Dit zat in dat pakket. Een map om alle activiteiten in te doen, een boekje “Ik ben kiki”, materiaal om woorden te oefenen die bij het thema passen, 8 kleurplaten en 8 zonnekleppen om te knutselen.

De kinderen vinden Kiki de beer echt heel erg leuk.  Zelfs de allerkleinste Eva!

Kiki de beer

Je besteld Kiki de beer hier.

-X-

Annelon

2 Comments

  1. Nice. Maar hoe kan het dat jij maar 12.95,kwijt per maand.

    Ik heb gisteren een presentatie gehad bij een bureau via kiki maar ALS wij beslissen kiki in huis Te nemen Ben ik 22.95 per maand kwijt

Leave a Response