Please assign a menu to the primary menu location under menu

Ongecategoriseerd

Hoe was voor mij het jaar 2015

SAMSUNG CSC

In het jaar 2015 is voor mij veel gebeurd. Veel mooie dingen. Eigenlijk bijna alleen maar mooie dingen.

Nola
Dit is natuurlijk het mooiste van 2015. Nola is eind 11659438_1017147251659470_3758167950937836292_n2014 geboren dus in 2015 was ik een kersverse moeder. Ik heb Nola 9 maanden lang niet naar een oppas of de kinderopvang hoeven brengen. Ze ging mee naar het werk en ik was begin 2015, na mijn verlof, twee dagen per week vrij. We hebben dus veel tijd samen gehad. Vanaf september 2015 gaat Nola drie dagen per week naar de opvang en twee dagen per week mee naar het werk. Dat is best pittig, de tijd alleen samen mis ik wel. Einde van dit jaar was Nola haar eerste verjaardag, dat was een hele speciale dag. Nola is in 2016 geen baby meer maar een dreumes!

Huis gekocht
Het duurde even en was heel spannend maar uit 2015-10-26 16.42.13eindelijk is het gelukt om de financiering rond te krijgen. We hebben een huis gekocht in Diemen! Dit huis staat er nog niet maar wordt gebouwd. In augustus 2016 wonen wij in ons eigen huis in Diemen. En we hebben dan ook een tuin. :-)

Blog
Mijn artikelen worden steeds meer gelezen. De aantallen bezoekers zijn in 2015 enorm gestegen. Mensen vinden het blijkbaar leuk om te lezen wat ik schrijf. Ook krijg ik veel leuke reacties van bekende en onbekende. Dit geeft een heerlijk gevoel waardoor ik in 2016 nog veel meer artikelen ga plaatsen. Hopelijk blijven ze in de smaak vallen.

Liefde
Dit jaar hebben ik en Richard samen vijf jaar verkering :-). Samen een kindje en samen een huis gekocht. We zijn nu een gezin. Met zijn drieën doen we het heel goed. Richard en ik vullen elkaar goed aan en Nola is een makkelijk en lief kind. Ze is echt een ideale baby vinden wij. We gaan er eigenlijk bijna nooit met zijn tweeën even uit, we vinden het gewoon allemaal heel gezellig met Nola er bij. We gaan regelmatig uit eten met zijn drieën en naar vrienden of familie. ‘s Avonds wanneer Nola in bed ligt kijken we samen een film of zit ik op de bank met mijn laptop en Richard met zijn ipad. Als ik dit zo lees klinkt het alsof onze relatie perfect is, maar nee hoor net als bijna elke relatie hebben wij ook wel eens een periode dat we veel op elkaar mopperen, maar deze is gelukkig altijd zo weer over.

2015-04-17 18.17.49Nannyjob
Ik heb afscheid genomen van Olivier en
Philip waar ik 2,5 jaar gewerkt heb, met ontzettend veel plezier. Dit was iets minder leuk dit jaar, maar ik ben wel weer bij een leuk gezin gaan werken. Een meisje van drie en een jongetje van zeven maanden. Hele lieve kinderen waar ik met alle liefde voor zorg. Ik doe leuke dingen met ze en zij maken mij ook elke dag weer aan het lachen. Heerlijk die kinderen :-). Olivier en Philip zie ik overigens nog wel af en toe. Ik ben nog 2015-07-30 17.55.20steeds dol op ze, na 2,5 jaar daar gewerkt te hebben is dat ook niet zo gek. Naast Olivier en Philip werk ik af en toe een weekend bij Julie, Anna en Eva. In 2016 hoop ik alle kinderen nog regelmatig te zien.

In 2016 wonen we met zijn drieën in ons eigen huis in Diemen en wordt Nola eind 2016 alweer twee jaar. Ze gaat lopen, praten, zelf eten en steeds meer zelf doen. Elke dag blijft er een nieuw artikel op mijn blog verschijnen en zullen er hopelijk steeds meer mensen plezier hebben met het lezen van de artikelen. Het schrijven van artikelen blijf ik combineren met het werken als nanny. Hele leuke combinatie waar ik nog steeds heel veel plezier in heb. Het wordt vast weer een heel mooi jaar.

-X-

Annelon

 

 

Leave a Response