Please assign a menu to the primary menu location under menu

28 mei is Elias drie jaar geworden. Elias zit op een peuterspeelzaal en gaat naar een gastouder voor drie dagen per week, zijn moeder, Marieke, werkt als receptiemedewerker bij een leuke camping. Samen hebben ze een hele leuke traktatie gemaakt die ik jullie graag wil laten zien. Het is een budgetproof, makkelijke en gezonde traktatie waar je niet veel tijd aan kwijt bent.

Maak deze traktatie ‘s ochtends vroeg voor je kleintje naar de 7-15-trakteren-traktatie-kinderdagverblijf-peuterspeelzaal-basisschool-gezond-fruit-baby-kinderen-makkelijk-nanny-amsterdam-moeder-banaan-druiven-benodigdhedenpeuterspeelzaal, school of opvang gaat, want zo lang blijft een banaan niet goed als hij uit het velletje is.

Wat heb je nodig?

  • Bananen
  • Druiven
  • Leuke bekertjes
  • Zwarte stift
  • Mes
  • Leuke schaal of dienblad

7-15-trakteren-traktatie-kinderdagverblijf-peuterspeelzaal-basisschool-gezond-fruit-baby-kinderen-makkelijk-nanny-amsterdam-moeder-banaan-druiven-snijden-dolfijnAls eerst snijd je met een mes inkepingen aan de 7-15-trakteren-traktatie-kinderdagverblijf-peuterspeelzaal-basisschool-gezond-fruit-baby-kinderen-makkelijk-nanny-amsterdam-moeder-banaan-druivenbovenkant van de banaan, dit wordt de bek van de dolfijn.

Hier doe je een druif tussen en je snijdt een stukje van de onderkant af. De onderkant eet je met je kleintje lekker op, hebben jullie alvast wat vitamientjes voor de dag op. Met een stift teken je een oogje.

Je zet de dolfijn met de platte kant in het bekertje en doet er druiven bij op de bodem.

7-15-trakteren-traktatie-kinderdagverblijf-peuterspeelzaal-basisschool-gezond-fruit-baby-kinderen-makkelijk-nanny-amsterdam-moeder-banaan-druiven-dolfijnNu maak je er zoveel als je nodig hebt. Wat een mooie, gezonde en leuke traktatie heb je nu. Veel plezier vandaag met het trakteren van de bananendolfijnen! Elias had heel veel succes met deze traktatie.

7-15-trakteren-traktatie-kinderdagverblijf-peuterspeelzaal-basisschool-gezond-fruit-baby-kinderen-makkelijk-nanny-amsterdam-moeder-banaan-druiven-klaar

-X-

Marieke, Elias & Annelon

 

Leave a Response