Please assign a menu to the primary menu location under menu

Actualiteit

€0,50 voor het opwarmen van een flesje

CCaPoHiUAAEtUkJIn Vlaanderen zit een restaurant die €0,50 in rekening brengt voor het opwarmen van een flesje. Dit is voor de kosten van de elektriciteit waarmee de magnetron het flesje verwarmd.

Gaat dit niet wat ver? Dit doe je toch voor je klanten en zelfs als ik in de stad wandel en Nola heeft ineens honger dan ga ik er vanuit dat mensen mij helpen aan een lekker warm flesje voor haar. Ik denk dat een beetje elektriciteit, van 30 seconden een magnetron laten draaien, niet het verschil maakt in de omzet of het verlies van je restaurant.

Vragen jullie wel eens ergens zomaar om water of het opwarmen van de fles? Ik neem dan standaard alleen een fles en voeding mee.

Als ik naar een park ga neem ik wel een kleine thermoskan kokend water mee en een flesje koud water. Dit meng ik dan om zo aan de goede temperatuur te komen. Vervolgens doe ik hier de flesvoeding bij. Dan heb je ook een lekker warm flesje.

Al met al denk ik dat dit restaurant het tegenovergestelde heeft bereikt van het in rekening brengen, van het flesje opwarmen in de magnetron. Het is niet klantvriendelijk! Maar aan de andere kant: misschien was het wel net, een iets te ambitieuze, nieuwe medewerker die punten wilde scoren bij zijn werkgever;-)

-X-

Annelon

Leave a Response