Please assign a menu to the primary menu location under menu

ActiviteitenKnutselen

Theezakjes knutselen

Tante Sofie was jarig! Nola en ik hadden natuurlijk een cadeau gekocht maar we wilde ook nog wat moois knutselen.

Op een zondagmorgen lag ik lekker lang in mijn bed samen met Nola. We keken samen naar [email protected] I know, dit wilde Nola heus niet zien, nee ik. Zo kwam ik op het volgende idee.

Benodigdheden:4-15-theezakjes-knutselen-thee-baby-verf-moederdag-moeder-oma-verjaardag-benodigdheden

  • Theezakjes (in diverse smaken ;-))
  • Vingerverf
  • Dik papier/cardboard
  • Pen/potlood
  • Nietmachine en nietjes
  • Schaar
  • Mok/glas voor de thee

4-15-theezakjes-knutselen-thee-baby-verf-moederdag-moeder-oma-verjaardag-mokZet je mok of glas op een4-15-theezakjes-knutselen-thee-baby-verf-moederdag-moeder-oma-verjaardag-handjes-voetjes papiertje en zet puntjes aan twee kanten van je mok en dan ongeveer 2 cm er naast. Dit kan je het beste op een aantal blaadjes doen. Zoveel blaadjes als theezakjes die je wil maken. Daarna ga je tussen de puntjes, de voetjes en handjes stempelen op elk blaadje.

4-15-theezakjes-knutselen-thee-baby-verf-moederdag-moeder-oma-verjaardag-nietmachineNola ging na het stempelen van de voetjes en handjes lekker naar bedje toe. Haar werk zat er op :-). Ik knipte de handjes en voetjes uit. De touwtjes knip je van de 4-15-theezakjes-knutselen-thee-baby-verf-moederdag-moeder-oma-verjaardag-achterkanttheezakjes. Vervolgens niet je de handjes en voetjes vast aan de theezakjes. Vergeet niet te onthouden welke smaakjes het zijn. Het is leuk om op de achterkant van het voetje of handje de smaak en een lief berichtje te schrijven.

We zijn op Tante Sofie haar verjaardag en geven de cadeaus met onze zelfgemaakte theezakjes. Ze is er natuurlijk ontzettend blij mee zoals jullie zien!!

4-15-theezakjes-knutselen-thee-baby-verf-moederdag-moeder-oma-verjaardag-voorkant-X-IMG-20150413-WA0021

Annelon

 

 

 

 

Leave a Response