Please assign a menu to the primary menu location under menu

Een tijd geleden heeft Nola een peuterstoeltje gekregen.10-15-peuterstoeltje-stoeltje-met-naam-peuter-baby-1-jaar-zitten-ontwerpen-customized-kraamkado-nanny-amsterdam-moeder-mama-750x346 Misschien kunnen jullie je dat nog wel herinneren. Ik ben er namelijk super enthousiast over. Nu mag ik er dit keer een weg geven. Ter inspiratie laat ik je nog even zien wat Mila en Juna van het stoeltje vinden en hoe hun stoeltje er uit ziet.

 

Hoera onze dochter is 1 jaar geworden!We willen haar iets geven waar ze lange tijd plezier van kan hebben. We kiezen voor een pop en een stoeltje van Peuterstoeltje.nl.

De website is heel overzichtelijk en er is veel12-15-peuterstoeltje-winactie-nanny-moeder-blog-amsterdam-kinderen-lifestyle-reviews-baby-opvoeding-ontwikkeling-sterretjes
keuze aan verschillende stoelen. Wij nemen de simpele versie waarbij je de stof zelf kan kiezen. In eerste instantie willen we het neutraal houden zodat de stoel bij de rest van onze meubels past, maar als we de leuke printjes en kleurtjes zien besluiten we voor een vrolijke combinatie te gaan. Uiteindelijk nemen we de grijze stof met kleine witte sterren, het kussentje wordt licht roze. We laten ook haar naam borduren. Je kan zelf het lettertype kiezen en of je deze recht of gebogen wil. Voor borduren betaal je iets extra.

De bestelling gaat heel makkelijk en in de bevestiging staan dat we de stoel binnen vijf werkdagen ontvangen maar we hebben hem al op de vierde dag. De ochtend dat ze jarig is staat de stoel in de woonkamer. Ze is eerst verrast door de slingers maar ziet dan al snel de stoel. Als we haar er op zetten kijkt ze heel trots, ze kan er makkelijk zelf af maar ze blijft tevreden zitten. We zijn heel blij met de stoel, onze dochter kan er fijn op zitten aan de salon tafel om een snack te eten of boekje te lezen.

Nou zoals je ziet is het peuterstoeltje echt een goed cadeau voor een eerste verjaardag. Nola had het stoeltje al toen ze 10 maanden was. Ook toen kon ze er heel goed op zitten.

 

Ik mag er nu dus één weg geven. Wat moet je doen:

Geef in onder het bericht op Facebook ook aan waarom jij het stoeltje moet winnen!

31 december maak ik de winnaar bekend!

-X-

Annelon

1 Comment

  1. Doe graag mee! Mijn dochtertje heeft er een en zit er héél vaak op! Ideale stoeltjes!!

    Maar ik denk dat haar broertje/zusje (maart 2016) over een tijdje er ook wel zo lekker bij wil zitten. En tot die tijd al fijn voor als haar nichtje op visite komt!

Leave a Response