Please assign a menu to the primary menu location under menu

OnderwegReviews

De superhandige Joolz Geo

Ow wat ben ik toch blij met deze kinderwagen. De Phil and Teds promenade
(super fijne wagen) de deur uit en de Joolz Geo er in. De Phil and Teds is een hele fijne wagen, maar de Joolz is echt de Rolls Royce onder de kinderwagens! Daar is de prijs eerlijk gezegd ook wel naar. Van alle wagens die ik in mijn nannycarierre en als moeder heb gebruikt, ben ik erg blij met de Joolz.2015-12-17 09.21.39

Voorheen hadden wij een gewone Joolz voor één kindje, maar nu hebben we de Joolz Geo voor twee kindjes. Ik heb nu echt wel een duo kinderwagen nodig, omdat ik Nola soms mee neem naar mijn werk. Maar ik moet er ook een kinderwagen voor één kindje van kunnen maken. Privé vind ik met één kindje in een duowagen lopen niet leuk.

Waar gekocht?
Deze kinderwagen hebben we van de webshop en winkel Babyjungle. Zij hebben ons duidelijke instructies gegeven en de verschillen laten zien tussen de Joolz Day en de Joolz Geo. Je kan hier ook makkelijk bestellen, moor voor zo een groot en duur product ga ik liever naar de winkel:-). Ik gun het vaak onafhankelijke zaakjes ook net iets meer dan grote conceptstores. Babyjungle zit aan de Oosteinderweg 205 in Aalsmeer.

77346_2_2a02-joolz_geo_seat_basket_ocean_blue_brown_hrHet tweede zitje
De Joolz Geo is dus zoals ik had geschreven voor één of twee kindjes. Als er één kindje in gaat dan heb je een super grote boodschappenmand, heel fijn en als je twee kindjes in de wagen hebt zitten dan klik je de boodschappenmand er uit en het stoeltje er in. De boodschappenmand kan je er ook makkelijk af klikken terwijl er boodschappen in zitten, dan kan je het mandje aan de hengsels naar de keuken tillen, wij moeten bij ons vanaf de hal een trap op dus dat is voor ons wel echt relaxed. Bespaart ook weer aan plastic tassen.

SAMSUNG CSCMin- en pluspunten
De Joolz Geo vind ik een ideale kinderwagen.

 • Een mooie wagen voor alleen Nola en een mooie wagen voor twee kinderen.
 • Een mooi en strak design.
 • Net als de Joolz Day is de kinderwagen smal, je kan bijvoorbeeld
  gewoon langs een normale kassa bij de Albert Heijn.
 • De beugel kan je aan beide kanten open klikken zodat je, je kindje
  makkelijk uit de wagen kan tillen.
 • Genoeg loopruimte.12-15-joolz-geo-donkerblauw-duo-nanny-tweeling-moeder-amsterdam-handig-baby-peuter-kinderwagen-duowagen-tandem-loopruimte
 • Je kindje zit op tafelhoogte.
 • Verstelbare duwstang.
 • Grote boodschappenmand wanneer er één kindje in zit.
 • Je kan de wagen klein inklappen.
 • Mooi ophangsysteem voor de bijbehorende verzorgingstas.12-15-joolz-geo-donkerblauw-duo-nanny-tweeling-moeder-amsterdam-handig-baby-peuter-kinderwagen-duowagen-tandem-luiertas
 • Goede kwaliteit.
 • Lichtgewicht
 • Rijd heel soepel, je kan hem met alleen je wijsvinger al besturen.
 • De regen trekt niet in de stof van de kinderwagen en de luiertas.
 • Fijne regenhoezen die je goed op kan vouwen.

12-15-joolz-geo-donkerblauw-duo-nanny-tweeling-moeder-amsterdam-handig-baby-peuter-kinderwagen-duowagen-tandem-kapEr zijn maar een paar minpuntjes:

 • Het is helaas een dure wagen. Naast de wagen zijn
  de accessoires ook duur, maar goed dan heb je ook wel een hele mooie wagen. Je krijgt zeker waar voor je geld.
 • Wanneer je twee kindjes in de wagen hebt dan kunnen de kinderen alleen naar voren kijken. Je kan dus niet de kinderen aankijken. Ik vind dat persoonlijk niet een heel groot minpunt en ik denk dat dat onmogelijk is wanneer je een compacte wagen wil.

Regen
Het valt me op dat de druppels regen op de kinderwagen en luiertas blijven liggen. Het trekt dus niet in de stof. Als je de druppels er af veegt
of ze vallen er af dan is je wagen gewoon drogen. Bij de Joolz Geo kan je ook de bijbehorende regenhoezen kopen. Deze zijn van een bepaald soort zacht materiaal gemaakt waardoor je de hoezen heel klein op kan vouwen.77634_1_9a36-joolz-geo_raincover-upper_ocean-blue_brown_hr

Ruimte voor boodschappen
Je zou zeggen dat je dan geen boodschappen meer kwijt
kan, maar dat kan in de tas die je naast de bovenste stoel
kan klikken. Hier kan helaas wel iets minder in. Ik doe
altijd boodschappentassen aan de beugels van de kinderwagen. Dit is niet wat Babyjungle of Joolz mij heeft aangeraden, maar dit heb ik zelf bedacht. Ook kan je, je luiertas aan de wagen bevestigen. Hier kunnen ook boodschappen in. Helaas zijn dit allemaal accessoires behalve de boodschappenmand onder in de wagen. Je moet dus veel bijkopen. Ik heb de kinderwagen van Babyjungle daar hebben ze namelijk een hele goede deal, zodat je zeker wat bespaart :-).12-15-joolz-geo-donkerblauw-duo-nanny-tweeling-moeder-amsterdam-handig-baby-peuter-kinderwagen-duowagen-tandem-boodschappentas

Omdat ik hem bij Babyjungle vandaan heb zal ik je hieronder de prijzen laten zien van Babyjungle. Het ziet er een beetje ingewikkeld uit omdat ze in drie verschillende versies/pakketten aan worden geboden.

 

joolz_geo_typesPrijzen bij Babyjungle:
Voor €1249,- heb je bij Babyjungle het Joolz Geo Duo pakket (baby en peuter):

 • Twee zitjes
 • Eén reiswieg
 • Gratis voetenzak
 • Gratis luiertas

12-15-joolz-geo-donkerblauw-duo-nanny-tweeling-moeder-amsterdam-handig-baby-peuter-kinderwagen-duowagen-tandem-onderHier zit dus maar één reiswieg in omdat als je twee kindjes hebt zit er sowieso 6 maanden tussen, er zit er dan altijd één sowieso in een zitje en later de ander ook.

Vanaf €1349,- heb je bij Babyjungle het Joolz Geo Twin (tweeling) pakket:

 • Twee zitjes
 • Twee reiswiegen
 • Gratis voetenzak
 • Gratis luiertas

12-15-joolz-geo-donkerblauw-duo-nanny-tweeling-moeder-amsterdam-handig-baby-peuter-kinderwagen-duowagen-tandem-beertjesHier zitten dus twee zitjes en twee reiswiegen bij, omdat een tweeling even oud is dus ze beide tegelijk gebruik maken van de reiswiegen en de zitjes.

Zo heb je de basis voor twee kleine kindjes in huis.

Voor €999,- heb je bij Babyjungle de Joolz Geo Mono (één kindje):

 • Een zitje
 • Een reiswieg
 • Gratis voetenzak
 • Gratis verzorgingstas

SAMSUNG CSCOf voor €799,- de Joolz Geo Mono met alleen het zitje. Maar goed dan kan je beter het pakket nemen die ik hier boven heb omschreven. Een reiswieg heb je waarschijnlijk wel nodig. Een voetenzak en verzorgingstas is ook handig, maar ik vind dat een must ;-).

Ik ben dus heel tevreden en blij met de Joolz Geo. Een dure maar super goede en mooie wagen.

 

 

 

Dit artikel is gesponsord

6 Comments

 1. Duidelijke review. Alleen vraag ik me af of je bij het duo onderstel ook alleen de reiswieg kan gebruiken. (Stel het oudste kindje zit op de creche, en ik ben alleen met de baby)

  1. Hi Hiba,

   Het frame boven en het frame beneden kan je beide veranderen in een zitje en in een reiswieg. Als de bovenste een wieg is dan kan je onderin een boodschappenmandje doen. Het is alleen wel zo dat je wat anders aan het frame moet ritsen dus je niet zo een, twee, drie even je zitje veranderd in een reiswieg. Snap je wat ik bedoel? Boven en beneden kan je dus reiswiegjes en zitjes bevestigen alleen is het niet zo dat dat heel snel onderweg even gaat. Ik ga straks een kid-sit kopen zodat wanneer ik kleine stukjes ga wandelen Nola op de kid-sit laat zitten. Wanneer ik verder ga zal Nola boven moeten zitten en de baby onder moeten liggen.

   Helaas kan Nola niet beneden zitten want dan past er boven geen reiswieg op.

   Heb ik zo een beetje je vraag beantwoordt? Ik had je post helemaal niet zien staan vandaar dat ik zo laat reageer.

   -X-
   Annelon

 2. Hiba, dat was dus ook mijn grootste vraag want je gaat niet met een baby in de onderste bak lopen zonder buggyzitje er boven. Je kan dan de twinuitvoering nemen, zodat je boven ook een reiswieg hebt.

Leave a Response