Please assign a menu to the primary menu location under menu

ActiviteitenSpeeltuinenWin!

Win! Twee Ballorig vrijkaartjes.

Ballorig peuteruitje

Een aantal weken geleden heb ik het tweede peuteruitje georganiseerd. Uiteindelijk gingen er acht kinderen mee en drie begeleidsters, ik, Amy en Sietske. Het plan was om naar Artis te gaan, maar helaas regende het heel hard. We zijn voor plan B gegaan en dat was Ballorig!

Ballorig is een grote overdekte speeltuin. Begeleiders zijn gratis en baby’s die kunnen kruipen tot kinderen van 12 jaar zijn 7,50 euro p.p. ze kunnen dan een hele dag spelen. Voor de kinderen van 0 – 4 jaar is er een aparte afgesloten ruimte. Dit is echt een aanrader voor kinderen die niet naar een crèche gaan en voor de wintermaanden.

Vanuit mijn huis in Watergraafsmeer liepen we richting het Muiderpoort station. De kinderen vonden het super spannend en leuk om met de trein te gaan.

Tip: Laat de kinderen elkaar een handje geven, hierdoor lopen ze netter bij elkaar en vaak ook rustiger.

De kinderen hadden allemaal elkaars handje vast of de buggy. Ik, Amy en Sietske hadden alle drie een buggy of kinderwagen, zo heb je drie kleinste kinderen in een buggy zitten en let ieder nog op twee kinderen die lopen.

We stapten uit bij Bijlmer Arena, hier moesten we nog drie minuten lopen voor we bij Ballorig waren. Ik had al een tafel gereserveerd dus dat was mooi makkelijk. We deden alle schoenen en jassen uit en de kinderen mochten gaan spelen.

Tip: verdeel de kinderen over de begeleidsters zo let ieder op een aantal kinderen en is het makkelijker te overzien.

Bij Ballorig heb je een peuter gedeelte met een hek er om heen en één uitgang, vaak pak ik een tafel bij de uitgang, zo kan je snel zien of één van jouw kinderen weg loopt. De kinderen spelen hier lekker vrij met elkaar en vermaken zich allemaal. We helpen ze af en toe herinneren om naar de wc te gaan en we lassen een pauze in om even wat te drinken en eten.

Ze hebben twee uur gespeeld en daarna zijn we weer terug gegaan met de trein naar huis. Bij mij thuis aten we lekkere pannenkoeken en werden de kids opgehaald door de ouders.

Nu komt het leuke! Ik mag twee vrijkaartjes weggeven voor Ballorig!!! Je hoeft alleen maar het volgende te doen om kans te maken op de vrijkaartjes!:

– Like de pagina van nannyannelon

– Deel deze winactie op Facebook

– Laat hieronder een comment achter met de reden waarom jij of jullie de kaartjes moeten winnen!

Donderdag 12 juni 2014 21:00 uur laat ik jullie hier weten wie er heeft gewonnen!

-x-

Annelon

 

Nanny jo en Assia de Jong, jullie hebben beide 1 kaartje gewonnen. Gefeliciteerd :-) xx

2 Comments

 1. Hi Annelon!
  Wat een leuke actie en wat leuk dat je die uitjes organiseert:-)
  Uiteraard heb ik je pagina geliked en gedeeld!
  Lijkt mij om met mijn lieve nichtjes naar Ballorig te gaan zodat ze lekker kunnen gaan spelen.
  XX Jolanda

 2. Lekker bezig, Annelon! :)
  Wel leuk om er weer een een “speeldate” met Enora te doen! Was de laatste keer erg gezellig! :D
  Kus

Leave a Response