Please assign a menu to the primary menu location under menu

Nola haar vijfde waterbabiesles alweer. Dit keer met tante Sofie! Het was een hele leuke les maar wel spannend. Nola heeft veel nieuwe dingen geleerd. Ze heeft bijvoorbeeld geleerd om de kant vast te houden. Dit kan je zien in het plaatje bovenin deze blog.

Als eerst ging Nola weer even naar zichzelf kijken. Dit doen ze aan het begin van elke les. De juf laat tante Sofie zien hoe ze met Nola moet zwemmen. Ze zwemmen een paar rondjes en daarna mag Tante Sofie haar zelf onder water laten zwemmen.

Tante Sofie zegt: “Nola ready go” en laat Nola onder water gaan. Dat doet ze erg goed. Nola reageert eerst wat geschokt en heeft daarna een vrij neutrale reactie: Niet heel blij, maar ook niet verdrietig.

De laatste tijd gaat het ook veel makkelijker onder de douche. Ze geeft geen kik en vindt het prima als er water in haar gezicht komt.

Daarna moet tante Sofie op haar rug gaan liggen en Nola er bovenop. Normaal vindt Nola het niks om op haar rug in het water te liggen, maar zo boven op haar tante vindt ze het geen probleem! Ziet er wel grappig uit.

Ze gaan weer belletjes blazen. Nola vindt dit erg grappig en ligt helemaal in een deuk. Ze zal ons vast af en toe uitlachen met wat we allemaal voor d’r doen ;-).

Ze gaan nog een paar keer onder water en doen leuke spelletjes. Op het einde gaan ze nog ze een rondje op hun rug zwemmen. Hier sluiten we elke les mee af. Nola vindt het niet heel prettig op haar rug te zwemmen, maar het gaat steeds beter.

Ik zag aan Nola dat ze het heel leuk vond om met haar tante Sofie te zwemmen en voor mij was het super leuk om eens te kijken. Wel heel warm aan de kant van het zwembad ;-).

Nadat ons groepje is geweest beginnen de peuters. Wat een schatjes zijn dit ook! Zij gaan ook vaak onder water en pakken al zelf de kant vast. Hier doen ze een spelletje waarbij ze de bal weg moeten trappen. Zoals je ziet hebben ze er erg veel lol in.

Helaas moeten wij er alweer vandoor, want we hebben vandaag het Opel Karl event. Hier lees je binnenkort een leuke blog over.

-X-

Annelon

 

 

Leave a Response