Please assign a menu to the primary menu location under menu

ReviewsSpeelgoed

Review: SES Glitter Dreams Nagellak

SAMSUNG CSC

Met SES Creative kun je alle kanten op. Van knutselen, tot tekenen, plakken, knippen, jezelf versieren. Er zijn zoveel verschillende doosjes te koop met daarin telkens weer een leuk aan-de-slag-bezigheid. Wij mochten gaan nagellakken met SES Creative Glitter Dreams. Luna begon te stralen, dit is wel heel erg leuk.

Terwijl wij de doos openmaken ontdekken wij al vlug de vele leuke potjes met nagellak. En ook zien wij vlug dat je deze straks kan aanbrengen met een kwastje dat er los bij zit. Deze lijkt op een gewoon verf kwastje. Luna steekt haar hand terug in de doos en haalt er drie staafjes met glitters en diamantjes uit. ‘ Wauw, die kun je op je nagels plakken Marieke!’, roept ze enthousiast. Wij kijken verder, en er volgt nog een instructieboekje, een stukje karton met daarop wat figuurtjes die als mal fungeren en een roer staafje.

Ses Creative meisjes knutselen nagels versieren nagellak voor kinderen glitters instructieboekje nanny annelon meiden middag lekker friemelen en mooi make5

Luna legt mij direct uit hoe we dit gaan aanpakken en enthousiast zoekt ze kleurtjes uit. Het nagel lakken spreekt voor zich, maar terwijl wij eigenlijk direct onze nagels paars en groen lakken zijn wij nieuwsgierig geworden naar dat stukje karton. Oeps, ik lees het instructieboekje te laat, want daar adviseren ze je nagels eerst met een onderlaag te lakken, vervolgens een figuurtje uit te kiezen, deze als mal op je nagel te gebruiken en vervolgens hierover heen met een kleurtje te gaan. Na dat je even wacht kun je de mal verwijderen en heb je een prachtig hartje, sterretje of bloemetje op je nagel.

Ses Creative meisjes knutselen nagels versieren nagellak voor kinderen glitters instructieboekje nanny annelon meiden middag lekker friemelen en mooi make4

Gelukkig bedenkt Luna dat dit ook een volgende keer kan, of dat je gewoon een onderlaag hebt met een andere kleur dan de doorzichtige. Ze strooit vervolgens wat glitters over de nog natte nagellak heen en wacht geduldig de 8 minuten droogtijd af. Ze is er helemaal trots op.

Ses Creative meisjes knutselen nagels versieren nagellak voor kinderen glitters instructieboekje nanny annelon meiden middag lekker friemelen en mooi make3

Wanneer wij klaar zijn is het kwastje zeer eenvoudig af te wassen en ook de nagellak en glitters die op de tafel zijn gemorst geven geen vlekken. Daarentegen zie je op je nagels wel degelijk dat het ‘speel’  nagellak is en kun je deze niet vergelijken met onze nagellak, maar desalniettemin ziet het er leuk en dus speels uit. Prima wanneer je zeven jaar bent :)

Erg leuk cadeautje voor meiden, van 6 tot 8 jaar, die van tutten houden. SES Glitter Dreams Nagellak is €12,99. Een leuke prijs voor een verjaardagscadeau of voor Sint en Kerst.

-X-

Marieke & Annelon

 

 

Dit artikel is gesponsord

Leave a Response