Please assign a menu to the primary menu location under menu

KledingReviews

Review: Tiljamid romper

Ik en Nola gaven Moos een leuke romper. Een baby-tjilamid-romper-autos-auto-kever-jongen-nanny-annelon-amsterdam-nannybureauromper met een t-shirt er aan vast. Dit is een romper van Tiljamid. Dit merk maakt kinderkleding van bamboe. Bamboe is duurzaam materiaal, herbruikbaar en goed voor mensen met een gevoelige huid en eczeem.

baby-tjilamid-romper-autos-auto-kever-jongen-nanny-annelon-amsterdam-nannybureau-sluitingDeze romper is dus van bamboe gemaakt. De romper kan je onderaan dicht maken op drie verschillende standen. Zo kan de romper langer mee. Moos is 5 maanden dus ik heb de romper besteld voor kinderen van 6 tot 12 maanden. Hij zit nog wat groot.

Bamboe is een zachte stof. Ik vind de baby-tjilamid-romper-autos-auto-kever-jongen-nanny-annelon-amsterdam-nannybureau-buikromper eigenlijk een beetje ogen als een pyjama, misschien komt dit door de stof en de kleur. De print vind ik heel leuk. Echt een print voor jongens zo met die kevers. Grappig vond ik dat toen ik de romper binnen kreeg in een kartonnen tasje met dezelfde kevers er op. Ben benieuwd of ze bij elk product met bepaalde print een bijpassend tasje hebben.

baby-tjilamid-romper-autos-auto-kever-jongen-nanny-annelon-amsterdam-nannybureau-compleetHet is een stof waar hij lekker in kan bewegen en die lekker zacht is. Daardoor oogt hij een beetje als een pyjama. De romper heeft een leuke print, misschien nog leuker met andere kleuren. De rompers van Tiljamid zijn €22,50. Best veel voor een romper, maar dat komt voornamelijk door het duurzame materiaal waar het van gemaakt is denk ik.

-X-

Annelon

 

Leave a Response