Please assign a menu to the primary menu location under menu

ReviewsVoedingVoor mama

Review: Snoozebaby voedingskussen

Wij hebben van Voedingskussenwinkel.nl een mooie voedingskussen ontvangen. Een mooi kleintje die je ook goed kan gebruiken als een “gewone” kussen.

Bij ons ligt hij in de hoek van de box op de kleine te wachten. Hij staat erg mooi bij de rest van ons interieur. Deze Snoozebaby voedingskussen heb je ook in het blauw en roze maar ik ga altijd vrij snel voor de kleur grijs ;-).

Hij is heerlijk zacht zoals je op de foto hierboven al wel kan zien. De andere kant van de voedingskussen is van gewoon katoen en heeft een klein motiefje. Heel leuk dat je zo zelf de kant kan kiezen.

11-16-voedingskussen-kussen-voeden-snooze-snoozebaby-baby-grijs-blauw-roze-box-nanny-moeder-annelon-amsterdam-diemen-achterkant

Waar Snoozebaby bekend om staat zijn de labels. Aan elk product van Snoozebaby zitten deze mooie labels. Ze zijn van verschillende stofjes gemaakt en hebben verschillende kleuren. Dit prikkelt de zintuigen van de baby’s. Ze sabbelen er vaak op of friemelen er aan.

11-16-voedingskussen-kussen-voeden-snooze-snoozebaby-baby-grijs-blauw-roze-box-nanny-moeder-annelon-amsterdam-diemen-labels

Deze voedingskussen kan je dus gebruiken om te voeden en als gewoon kussentje, maar ook om de baby er op zijn buik op te leggen. Nola had veel last van darmkrampjes en vond het daarom lekker om over zo een kussen heen te hangen. Dat verlichte wat de pijn. Helaas heb ik nog geen foto van de baby en het voedingskussen maar die komt nog wanneer de kleine geboren is.

Zelf zou ik wel kiezen voor een lange voedingskussen en deze kleine voor daarnaast.

Voedingkussenwinkel.nl heeft veel meer voedingskussens in zijn assortiment. Wanneer je een voedingskussen besteld heb je hem de volgende dag meteen in huis.

Deze Snoozebaby voedingskussen in de kleur Storm Grey is €54,95. Een prima prijs voor zo een leuke voedingskussen.

Dit is ook een heel leuk cadeau voor tijdens Sinterklaas, Kerst en een babyshower!

-X-

Annelon

 

Dit artikel is gesponsord

Leave a Response