Please assign a menu to the primary menu location under menu

ReviewsVoedingVoor mama

Review: Voedingskussen, zwangerschapskussen van Hobea

Tijdens mijn vorige zwangerschap was ik ook al zo verknocht aan mijn voedingskussen. Ik had er toen één van de Hema, die zijn prima maar er bestaan vele betere en stevigere voedingskussens. Die van de Hema was in ieder geval niet goed genoeg voor een tweede ronde dus moest ik een nieuwe aanschaffen. Zo heeft het merk Hobea mij er een toegestuurd. Een mooie witte met grijze sterretjes.

11-16-voedingskussen-hobea-goede-dikke-zwangerschapskussen-zwangerschap-borstvoeding-voeden-knoopje-baby-zitje-nanny-moeder-amsterdam-diemen-ster

Tijdens het testen van het voedingskussen had ik op Instagram al een foto geplaatst van mij en Nola in het voedingskussen. Je noemt het trouwens ook weleens een zwangerschapskussen.

11-16-voedingskussen-hobea-goede-dikke-zwangerschapskussen-zwangerschap-borstvoeding-voeden-knoopje-baby-zitje-nanny-moeder-amsterdam-diemen-samen-moeder-dochter

Ik neem hem mee in bed en ik zit er tegen aan op de bank. Erg comfortabel aangezien ik zo een last heb van mijn bekken. Op de bank heb ik het voedingskussen gewoon om mijn rug heen, maar in bed ligt het voedingskussen onder mijn hoofd en tussen mijn benen terwijl ik op mijn zij lig.
zwangerschapskussen-voedingskussen-form-fix-3-e1453749785250

Wij hebben dus gekozen voor een witte hoes met grijze sterretjes. Aan het einde van het voedingskussen zit een knoopje waardoor je de uiteinde van het voedingskussen aan elkaar kan knopen. Erg handig als je je kindje er in wil laten liggen. Om het voedingskussen van Hobea kan ook een hoes van de Hema alleen dan zit het kussen er wel wat strak in en heb je dus niet de knoopjes die aan de Hobea hoes zit.

11-16-voedingskussen-hobea-goede-dikke-zwangerschapskussen-zwangerschap-borstvoeding-voeden-knoopje-baby-zitje-nanny-moeder-amsterdam-diemen-knoop 11-16-voedingskussen-hobea-goede-dikke-zwangerschapskussen-zwangerschap-borstvoeding-voeden-knoopje-baby-zitje-nanny-moeder-amsterdam-diemen

Dit lijkt mij heerlijk liggen voor de baby. Nola lag ook altijd in het voedingskussen maar dan zakte ze er weleens in waardoor wij haar weer even rechtop moesten zetten. Bij dit voedingskussen hoeft dat denk ik niet door het knoopje aan het uiteinde.

Ik ben erg blij met dit voedingskussen en slaap er elke nacht mee. Een voedingskussen van Hobea is €65,- maar op het moment van schrijven €51,75. Een prima prijs voor een voedingskussen. Het is het geld ook zeker waard.

-X-
Annelon

 

 

 

Dit artikel is gesponsord

1 Comment

Leave a Response