Please assign a menu to the primary menu location under menu

ReviewsVerzorging

Review: Naïf, softening body lotion

8-15-review-recensie-ervaring-naif-bodylotion-natuurlijk-groen-cottonseed-oil-gevoelige-huid-baby-kinderen-nanny-moeder-amsterdam-annelon-featuredNola heeft een gevoelige huid. Ik smeer eigenlijk bijna 8-15-review-recensie-ervaring-naif-bodylotion-natuurlijk-groen-cottonseed-oil-gevoelige-huid-baby-kinderen-nanny-moeder-amsterdam-annelonniks op haar huid. Af en toe een olie. In bad heeft ze ook niet veel shampoo of douchegel met parfum.

Sinds kort gebruiken we de Naïf bodylotion. Nola krijgt hier een hele zachte huid van nadat we het hebben op gesmeerd. De bodylotion is lekker smeerbaar. Naïf staat bekend om de natuurlijke producten voor baby’s en kinderen. Ze hebben maar een paar producten in het 8-15-review-recensie-ervaring-naif-bodylotion-natuurlijk-groen-cottonseed-oil-gevoelige-huid-baby-kinderen-nanny-moeder-amsterdam-annelon-bodyassortiment, dit betekend vaak dat ze intensief bezig zijn met de producten en er veel waarde aan hechten dat het product goed is.

In deze bodylotion zit vooral veel water, daarnaast zitten er veel oliën in van onder andere macadamia, sweet almond en avocado. Er zit een klein beetje alcohol en parfum in.

Nola is de 7 maanden voorbij dus dat betekend dat ik dagelijks uitgedaagd wordt voor een potje “babyworstelen” op de commode. Na haar luier te hebben 8-15-review-recensie-ervaring-naif-bodylotion-natuurlijk-groen-cottonseed-oil-gevoelige-huid-baby-kinderen-nanny-moeder-amsterdam-annelon-creamverschoond en haar kleren aan te hebben gedaan moet ik mij overgeven en ben ik verslagen door Nola. Helaas heb ik dan geen tijd gehad voor een bodylotion. Soms heeft ze pech en smeer ik wel lekker een bodylotion, dit wel met veel moeite, maar het is gewoon goed en lekker voor haar huidje dat het vet blijft en verzorgd wordt.

De klodder die je op de rug van Nola ziet op de afbeelding hier links, is veel te veel hoor, hier heb ik heel haar lichaam mee in kunnen smeren ;-). Ik probeerde een foto te maken tijdens het “babyworstelen”.

Er zaten bij de bodylotion ook twee andere kleine tubes, een shampoo en een nurturing cream. Deze is handig voor in de 8-15-review-recensie-ervaring-naif-bodylotion-natuurlijk-groen-cottonseed-oil-gevoelige-huid-baby-kinderen-nanny-moeder-amsterdam-annelon-shampoo-daipercreamtoilettas. De nurturing cream smeer ik op de droge eczeem plekjes die weleens verschijnen in de knieholtes en op de buik van Nola.

Al eens eerder heb ik de diapercream van Naïf gekocht, deze is ook erg fijn. De diapercream van Naïf smeert heel makkelijk uit over de billen, dat is fijn wanneer een kindje al zo een pijn heeft aan de billen.

De bodylotion is €14,95, dit is zeker niet goedkoop, maar het is wel een hele fijn bodylotion. De nurturing cream en baby bath olie zijn ook €14,95. De wasgel en de shampoo zijn €9,95, de diapercream is €12,95 en de baby olie is 15,95

-X-

Annelon

 

Leave a Response