Please assign a menu to the primary menu location under menu

OngecategoriseerdReviewsVoeding

Review: Kidsme Foodfeeder

Nola is nu 5 maanden en probeert nu al een maandje verschillend fruit en groente. Ik geef dit meestal gepureerd en soms in de Kids-me Foodfeeder.

5-15-kidsme-foodfeeder-nanny-amsterdam-annelon-food-eten-baby-fruithapje-eerste-hapje-zitOp de Negenmaandenbeurs, kwam ik dit product tegen op de stand van Kids-me. 5-15-kidsme-foodfeeder-nanny-amsterdam-annelon-food-eten-baby-fruithapje-eerste-hapje-appel

Appel vindt ze heerlijk. Ik snijd de appel in allemaal kleine stukjes en stop dit in de foodfeeder. Nola bijt en zuigt zo het sap uit de foodfeeder.

Ze kan ‘m makkelijk vast pakken zoals je kan zien. Soms gooit ze ermee, maar dat is omdat zij haar handen en armen nog niet helemaal onder controle heeft.

Deze foodfeeder heb je in verschillende formaten en kleuren. Ik gebruik hier maat M en zoals je zelf al wel ziet, in de kleur roze/lila. De foodfeeder is makkelijk schoon te maken en je kan ‘m gewoon in je steriliseer apparaat steriliseren.

Ik heb de foodfeeder altijd in de luiertas, zodat als we 5-15-kidsme-foodfeeder-nanny-amsterdam-annelon-food-eten-baby-fruithapje-eerste-hapjeergens iets eten, ik altijd iets kan laten proeven door het in de foodfeeder te stoppen en te geven. Ik hoef het dan niet eerst te pureren ter plekken.

Dit product is ook nog leuk voor kinderen van 2 jaar, het is net een gezonde lolly ;-)

De foodfeeder is €9,99. Ik ben ook erg benieuwd naar de andere producten van dit merk Kids-me.

-X-

Annelon

Leave a Response