Please assign a menu to the primary menu location under menu

BoekenReviews

Kinderplezier pakket 3-5 jaar

Wanneer jullie vaker mijn blog lezen, weet je dat ik al een paar pakketten heb ontvangen, van Kinderplezier. Je kan voor €14,95 een abonnement nemen op Kinderplezier en dan elke maand vier boeken ontvangen met een minimale waarde van €25,-.

Vorige week heb ik het pakket van 0-3 jaar en het Sesamstraatpakket aan jullie laten zien. Nu laat ik een leuk pakket zien samen met de jongens waar ik werk.

De jongens zijn 2 en 4 jaar oud, het beste pakket is dan het5-15-kinderplezier-3-5-jaar-pakket-boeken-voorlezen-ontwikkeling-peuter-nanny-annelon-amsterdam pakket van 3-5 jaar. De jongste ziet meteen het boekje “Dobus”. Dit gaat over een clown die 5-15-kinderplezier-3-5-jaar-pakket-boeken-voorlezen-ontwikkeling-peuter-nanny-annelon-amsterdam-clown-dobusallemaal foto’s maakt. Dit is een boek van Studio 100. Op elke bladzijde kan je een schuifje omhoog en naar beneden duwen. Je ziet zo het plaatje op het boek veranderen. Het is een kartonnen boekje.

Het volgende boek dat hij pakt is het boek van Kabouter plop. Dit 5-15-kinderplezier-3-5-jaar-pakket-boeken-voorlezen-ontwikkeling-peuter-nanny-annelon-amsterdam-kabouter-plopboek is ook erg leuk. Hij wijst meteen allemaal plaatjes aan en verteld er zijn eigen verhaal bij.

5-15-kinderplezier-3-5-jaar-pakket-boeken-voorlezen-ontwikkeling-peuter-nanny-annelon-amsterdam-kleuren-rare-beestenDe oudste van 4 ziet meteen het kleurboek met de stickers. Deze vindt hij het leukste. Hij begint met het plakken van de stickers. Het kleurboek heet trouwens “Rare beesten”. Op elke bladzijde staat een 5-15-kinderplezier-3-5-jaar-pakket-boeken-voorlezen-ontwikkeling-peuter-nanny-annelon-amsterdam-stickerniet al te ingewikkelde kleurplaat waar nog onderdelen in onderbreken. Door de stickers op de juiste plekken te plakken maak je het dier compleet en kan je het dier inkleuren.

5-15-kinderplezier-3-5-jaar-pakket-boeken-voorlezen-ontwikkeling-peuter-nanny-annelon-amsterdam-stickers-leren-lezenHet vierde boek is ook een stickerboek, maar dan niet om in te kleuren, maar om uit voor te lezen. Tijdens het lezen kan je de stickers samen plakken. 5-15-kinderplezier-3-5-jaar-pakket-boeken-voorlezen-ontwikkeling-peuter-nanny-annelon-amsterdam-stickers-leren Ik heb stickers plakken altijd leuk gevonden als kind.

In dit pakket zitten twee leuke voorleesboeken met veel interactie en twee sticker/kleurboeken. Van alles wat en leuk voor deze twee leeftijden! Je hoeft dus niet meteen twee abonnementen af te sluiten bij Kinderplezier, maar je kan er makkelijk één voor beide afsluiten.

-X-

Annelon

Leave a Response