Please assign a menu to the primary menu location under menu

BabyFruithapjesReceptenReviewsVoeding

Review: Bargje Big lepels en een lekker fruithapje

Tegenwoordig mogen baby’s met 4 maanden al proeven van lekker fruit en groente. Tot nu toe vind Nola het nog niet een heel groot feest, maar we blijven het proberen. Vandaag geven we Nola een lekker fruithapje. Wie weet valt deze in de smaak.

Op de webshop Babyplein heb ik de lepels van Bargje 5-15-babyplein-bargje-big-lepels-voeding-baby-eten-fruit-groentehapjebig gekocht. Deze hebben jullie wellicht al voorbij zien komen in mijn shoplog. Nou hier 5-15-babyplein-bargje-big-lepels-voeding-baby-eten-fruit-groentehapje-openenrechts kan je ze zien. Ik heb even moeite met het openen van de verpakking. Haha dit is echt één van mijn grootste ergernissen wanneer ik een product uit de verpakking wil halen. Maar goed een schaar er bij pakken kan ook. Eenmaal uit de verpakking maak ik eerst de lepels schoon in de sterilisator.

We maken een lekker fruithapje. Hierin zit:5-15-babyplein-bargje-big-lepels-voeding-baby-eten-fruit-groentehapje-fruithapje-staafmixer-druiven-peer-rijstebloem

  • Druiven
  • Peer
  • Rijstebloem
  • Water

Doe deze ingrediënten bij elkaar in de blender en zet de blender aan. Kijk even tussendoor hoe dun het wordt en hoe goed het mengt. Wanneer het te dik is voeg je iets water toe, maar niet te veel.

5-15-babyplein-bargje-big-lepels-voeding-baby-eten-fruit-groentehapje-fruithapje-gevenDe lepels van Bargje Big houden goed vast en passen goed in de mond van Nola. Ze hebben ook leuke kleurtjes en het biggetje op de lepel vind ik wel grappig.

Helaas had dit hapje, op dit moment niet heel veel succes. Ze smulde er niet heel erg van. Dit kan bij die kleintjes natuurlijk meerdere redenen hebben. Geen zin, niet lekker of gewoon moe. Ik ga het recept zeker nog wel een keer proberen. Wij vonden het hapje wel lekker smaken.

-X-

Annelon

 

 

Leave a Response