Please assign a menu to the primary menu location under menu

2016-01-23 14.05.02Wij hebben leuke slofjes ontvangen van [email protected] babyschoenen. Het ene slofje trekt een kindje makkelijk uit en het andere niet. Ik vind het altijd belangrijk dat je ze makkelijk aan en uit krijgt als volwassene maar het kindje ze niet makkelijk uit kan trekken. Daarnaast vind ik het natuurlijk ook belangrijk dat ze bij haar lekker zitten en het slofje er leuk uitziet.

2016-01-23 14.04.55Wij hebben gekozen voor het winterslofje Indian MetalDe Indian stijl is al een tijdje in maar bij huize NannyAnnelon is het net pas in ;-). Ik vind de slofjes in het echt nog leuker dan op de afbeelding in de shop. Het slofje heeft een strak en stevig elastiek. Ze gaan makkelijk aan en uit maar Nola krijgt ze niet uit.

Ze zitten heel comfortabel want ik zie dat Nola er goed mee kruipt en beweegt. Ze probeert ze ook niet uit te doen en vindt het niet vervelend als ik ze aan doen. De stof in de slof is lekker zacht en ik denk dan ook heerlijk warm.

2016-01-23 14.07.45

Wij zijn heel blij met de slofjes. Ze heeft ze veel aan, ook naar het kinderdagverblijf. Daar zijn ze ook vaak vrij kritisch wat betreft slofjes of sokjes. Dat is ook wel logisch want je wil dat de kinderen lekker warme voeten hebben en niet dat er overal slofjes rond slingeren.

Deze winterslofjes zijn €23,99 maar je hebt ze ook van €19,99. De gewone slofjes variëren van de 14,99 tot 19,99. Een normale prijs voor deze leuke en fijne slofjes!

[email protected] babyschoenen staat overigens ook op de Negenmaandenbeurs!

-X-

Annelon

2 Comments

  1. Oh wat gek want ik baal als een stekker van de slofjes…. Ze heeft ze nog niet langer als 5 minuten achter elkaar aan haar voetjes gehouden… En dat terwijl ik voor de kleintjes het belangrijkste vind dat ze niet steeds uitgaan. Dus d’r slofjes kunnen wel lekker warm zijn maar als zr niet aanblijven heb ik daar niks aan… Ze zien er leuk uit maar hier een echte miskoop…

    1. Hi Deborah, Ik vind dat ook erg belangrijk! Welke had ze dan? Deze blijven echt goed zitten terwijl Nola hele slanke voetjes heeft zonder al dat babyvet er omheen. Ze heeft ze daardoor erg vaak aan. Je zal het zelf denk ik al wel bedacht hebben maar zijn ze niet iets te groot? Misschien met dikkere sokken er in aan? Op een gegeven moment gaan ze de slofjes steeds minder uit trekken en hebben ze wel andere dingen aan hun hoofd door de vele ontwikkelingen ;-) haha. Misschien nog een paar keer proberen ze aan te doen.

Leave a Response