Please assign a menu to the primary menu location under menu

BoekenReviews

Kinderplezier Sesamstraat pakket

Yeah! We hebben ook een boekenpakket ontvangen van Sesamstraat. Zie hier welke boeken er in zitten!

Kinderplezier heeft twee speciale pakketten waar je, je4-25-kinderplezier-pakket-sesamstraat-boeken-baby-nanny-moeder-algemeen op kan abonneren. Sesamstraat en Studio 100. Deze zijn €9,95 per maand en maandelijks opzegbaar. In dit pakket zitten elke maand twee boeken. Ook dit pakket vind ik leuk en niet duur. Je haalt de €9,95 er sowieso uit en je weet dat er altijd boeken in zitten van een leuk thema.

4-25-kinderplezier-pakket-sesamstraat-boeken-baby-nanny-moeder-leestIn pakket A (waar we vorige keer over blogde) zat ook een boek van Sesamstraat. Daar was ze helemaal fan van. Een boek van Elmo en een boek van Bert en Ernie. Welk kind houdt nou niet van Sesamstraat.

Het boek van Elmo is 4-25-kinderplezier-pakket-sesamstraat-boeken-baby-nanny-moeder-elmoecht heel leuk. “Elmo houdt van spelen” Doortje is een vis en die gaat kijken in Elmo zijn wereld. Ze kijkt hoe Elmo muziek maakt en hoe Elmo tekent. Het zijn hele grote platen met mooie kleuren. Nola kan zo heel veel zien in dit boek. Dat maakt het boek al zo leuk voor haar.

4-25-kinderplezier-pakket-sesamstraat-boeken-baby-nanny-moeder-bert-ernieHet boek van Bert en Ernie is ook heel leuk, maar gericht op iets oudere kindjes. Toch vind Nola de plaatjes wel weer heel leuk. Er staat veel tekst bij. Je kan er zelf natuurlijk een korte tekst van maken of het boekje bewaren voor over een half jaartje.

Als je een abonnement wil op het pakket van Sesamstraat krijg je korting op de eerste maand. Je betaald dan de eerste maand € 4,95. Je kan elke maand het pakket ook weer opzeggen.

Ik vind het een heel leuk pakket, maar ik zou denk ik eerder gaan voor pakket A. Dan heb je meer afwisseling van boeken en zit er ook Sesamstraat tussen :-). Maar goed ze zijn per maand opzegbaar dus je kan zelf ook afwisselen in abonnementen! Ja ik denk dat ik dat zou doen. Afwisselen in abonnementen.

-X-

Annelon

Leave a Response