Please assign a menu to the primary menu location under menu

Een paar weken terug ben ik met nanny Amanda naar Café Blender geweest. Zij had een jongetje van 5 maanden bij zich en ik Nola, ik zat nog in mijn zwangerschapsverlof. Café Blender is super kindvriendelijk.

2015-02-10-nanny-nannybureau-joolz-kinderwagen-amsterdam-blender-cafe-kindvriendelijk-spelen-lunchen-baby-newborn-4Blender “Kids Conceptstore & Café” zegt het al. Blender is niet alleen een café maar daarnaast hebben ze ook een hele leuke winkel en ze organiseren workshops en kinderfeestjes. Elke zaterdag komt er ook een kinderkapper! Hoe leuk is dat.

2015-02-10-nanny-nannybureau-amsterdam-blender-cafe-kindvriendelijk-spelen-lunchen-baby-newborn-1

Voor nu zijn we alleen nog maar naar het café geweest. We kwamen binnen en zagen een gezellig hoekje met twee banken waar je lekker relaxed kan zitten met de kinderen. Er lag her en der wat speelgoed en er waren kinderstoelen aanwezig. Het is makkelijk toegankelijk voor kinderwagens. Wij hebben een rustig plekje uit gezocht want we waren immers met twee baby’s.

Er staat een langwerpige bar waaraan je een lekker broodje of wat te drinken kan bestellen. Ze hebben een lekkere en verantwoorde lunchkaart. Ook een speciale kindermenukaart. Ik nam een speltbroodje Carpaccio, een lekkere verse muntthee en voor Nola 150 ml warm water;-).

2015-02-10-nanny-nannybureau-amsterdam-blender-cafe-kindvriendelijk-spelen-lunchen-baby-newborn-2

Voor de peuters was er een speelhoek. Deze was links achterin het café. Ik heb er geen foto van gemaakt want het was er zo druk en er speelde veel kindjes. Niet alle ouders vinden dat leuk.

2015-02-10-nanny-nannybureau-amsterdam-blender-cafe-kindvriendelijk-spelen-lunchen-baby-newborn

Ik denk dat alle peuters zich hier goed zouden vermaken, terwijl moeders of nanny´s even bijkletsen. Café Blender zit aan de Ruysdealstraat 11 in Amsterdam Zuid. Kijk voor meer informatie hier.

-X-

Annelon

 

Leave a Response