Please assign a menu to the primary menu location under menu

Shoplog

Shoplog, de negenmaandenbeurs

Vorige week zijn Sofie en ik op de Negenmaandenbeurs geweest. Ik ga elk jaar, alleen dit was voor het eerst met mijn eigen kindje. In de tijd dat ik zwanger was, was er geen Negenmaandenbeurs. Ik ga jullie een paar stands laten zien die ik heel erg leuk vond en waar ik ook iets heb gekocht.

3-15-negenmaandenbeurs-huishoudbeurs-nijntje-nanny-nannybureau-amsterdam-annelon-nola-baby-shoplog-kaarten

3-15-negenmaandenbeurs-huishoudbeurs-nijntje-nanny-nannybureau-amsterdam-annelon-nola-baby-shoplogWe gingen eerst me Nola naar de GGD en daarna direct door met de bus naar de RAI. Als ik voorheen op de Negenmaandenbeurs kwam, dan vond ik het echt raar dat moeders hun kindje mee namen. Maar nu ik zelf een kindje heb, kom ik er toch wel op terug. Het was gelukkig niet zo heel druk. We gingen op een vrij rustig moment. Al was het wel een gok, want het was vakantie. Toen we bij de Negenmaandenbeurs binnen kwamen konden we direct onze beurstas halen. Sofie had die van de Huishoudbeurs en ik die van de Negenmaanden3-15-negenmaandenbeurs-huishoudbeurs-nijntje-nanny-nannybureau-amsterdam-annelon-nola-baby-shoplog-beurstasbeurs.

Hier had ik achteraf wel een beetje spijt van, want er zat niet zo veel in. De tas zelf vind ik wel heel erg leuk. Hier rechts op de afbeelding zie je wat er in zat. Verjaardagvlaggetjes, newborn Kruidvat luiers, twee tijdschriften en een zonnescherm voor in de auto (van Nijntje). Zonneschermen met figuren, daar hebben Richard en ik echt een hekel aan.

3-15-negenmaandenbeurs-huishoudbeurs-nijntje-nanny-nannybureau-amsterdam-annelon-nola-baby-shoplog-gekocht

Wat je hier links ziet, heb ik gekocht op de Negenmaandenbeurs. Twee knijpflesjes van Twingles, waar je fruit in kan doen en met de lepel aan je kindje kan geven. Deze kocht ik bij de stand van Bargje Big. Een Changing Pad van Little Dutch. Ook heb ik spenen van Suavinex gekocht. Nola is erg fan van deze spenen en mama eigenlijk ook ;-). Ik heb deze gekocht bij de stand van Op een wolkje. Zij zijn eigenlijk een webshop. Ik vind het zonde om verzendkosten te betalen voor alleen de spenen. Daarom greep ik meteen mijn kans toen ik de stand zag staan! En dan nog als laatst zag ik de stand van Kidsme. Producten die ze uit Amerika naar Nederland hebben gehaald. Ze hebben veel producten met een mooi speciaal design. Ik zag de Foodfeeders en heb die meteen aangeschaft, omdat ik de handigheid er wel van in zag. Ik schrijf hier binnenkort een blog over!

3-15-negenmaandenbeurs-huishoudbeurs-nijntje-nanny-nannybureau-amsterdam-annelon-nola-baby-shoplog-sofie

Sofie heeft op de Huishoudbeurs twee mokken van Blond Amsterdam gekocht en een speen van Suavinex voor Nola. Lieve tante is het toch :-P :-). De speen staat ook echt heel mooi bij Nola!

2015-03-01 12.24.10

Dit was onze shoplog van de Negenmaandenbeurs.

-X-

Annelon

1 Comment

Leave a Response