Please assign a menu to the primary menu location under menu

Shoplog

Shoplog H&M

Een paar weken geleden heb ik een bestelling geplaatst op de webshop van H&M. Deze kwam een week later aan. Bij de H&M kan het soms wel even duren voor je bestelling binnen is. Als ik iets op tijd nodig heb dan bestel ik niet bij H&M.

Ik heb drie basic joggingbroekjes gekocht. In Nola haar kast vind ook spijkerbroekjes, maar bij zo een kleintje vind ik joggingbroekjes fijner. Het lijkt me voor haar prettiger zitten. Deze waren dr3-15-h&m-annelon-Amsterdam-nanny-bestelling-nannybureau-baby-newborn-shoplog-kleding-6ie voor de prijs van twee. Één broekje is €4,99. Deze drie samen dus €9,98.

Niet alles van Nola is roze, maar dit keer bestaat mijn bestelling voornamelijk uit roze artikelen :-). Dit roze met witte baseballjack is roze, maar wel stoer! Dat is precies Nola. Lief en stoer! Dit is maat 68. H&M valt groot. Deze past ze nog niet. Die elleboog pads vind ik geweldig. Daar hou ik altijd wel van. Deze is €14,99.

3-15-h&m-annelon-Amsterdam-nanny-bestelling-nannybureau-baby-newborn-shoplog-kleding-7Ook heb ik twee wat simpele shirtjes gekocht. Een crème witte met kant en een strikje en een roze met witte stippen met kant en een strikje. Erg schattig. Deze koop je samen 3-15-h&m-annelon-Amsterdam-nanny-bestelling-nannybureau-baby-newborn-shoplog-kleding-8voor €9,99.

Als laatst kwam ik deze nog tegen. Een roze fijngebreide trui met daarop een crème witte vlinder. Ik vind de kleurcombinatie crème wit met roze  erg mooi! Deze mooie trui is €9,99.

3-15-h&m-annelon-Amsterdam-nanny-bestelling-nannybureau-baby-newborn-shoplog-kleding-3

Bij H&M kan je makkelijk weer retour sturen. Wij doen dat nu alleen niet, want we zijn blij met de artikelen.

-X-

Annelon

 

Leave a Response