Please assign a menu to the primary menu location under menu

knutselenReviews

Fresk tekeningenmap

Nola heeft nu de leeftijd bereikt dat ze elke tekening wil bewaren en het liefst hangt ze ze allemaal op. We hebben een tijdje geleden al een mooie lijst gereviewed waarin Nola haar tekeningen kan presenteren. We gooien dan af en toe stiekem een tekening weg en hangen dan een nieuwe op. Nu kan ik samen met Nola en Liam tekeningen uit gaan kiezen die we gaan bewaren voor als ze ouder zijn.

Fresk heeft twee verschillende tekeningenmappen. Een roze en een groene. Een voor Nola en één voor Liam.

Schattig zijn ze he? Ze staan bij Nola en Liam op de kamer. Die van Liam stond in de zon dus die is een beetje verkleurd. Je moet dus even goed oppassen waar je ze neerzet. Ik heb ze expres hoog neer gezet, zodat Nola er niet bij kan. Ze haalt dan anders de tekeningen er uit. Het is juist de bedoeling dat ze er later in terug kijken, maar op zolder neerzetten is ook zo zonde. De koffers zien er net zo leuk uit.

In de map zie je een aantal “tabbladen” waarachter je de tekeningen kan sorteren. Nu doe ik het op leeftijd, maar wanneer ze wat ouder zijn zal ik dit misschien herschikken.

Ik vind het zo een overzichtelijke en mooie map. Een leuke en makkelijk oplossing voor het bewaren van de tekeningen. Je moet alsnog keuzes maken, maar goed je kan niet alles bewaren. De eerste Moeder- en Vaderdag tekeningen zitten er al in.

Leuk cadeau voor kinderen die hun eerste schooldag hebben of misschien voor Kerst en Sinterklaas!

Deze tekeningenmap van Fresk is €22,50.

 

 

 

 

 

 

 

Dit artikel is gesponsord

Leave a Response