Please assign a menu to the primary menu location under menu

haaraccessoiresReviews

Mijn pakketje van Haarspeldjes.com

Van Haarspeldjes.com ontvingen wij een leuk pakketje met haarbandjes, haarspeldjes en elastiekjes. Ik mocht er zelf wat uitkiezen.

Ik ging voor de kleuren oudroze, donkerblauw, wit en zwart. Nola vind het nu eindelijk oke als ik haar haren ga doen. Ze mag nu van mij kiezen of ze een staart of vlecht wil. Ze wil altijd een vlecht. Waarom weet ik niet. De elastiekjes zien er super leuk uit. Ik doe bij haar altijd zo een klein plastic elastiekje in en dan vervolgens daaroverheen een leuk elastiekje voor de sier.

Dit keer koos ik voor de gewone grote haarspeldjes. Voorheen had ze alleen maar kleine haarspeldjes, maar ze wordt nu groter en heeft al weer wat meer en langer haar.

Hieronder zie je een strik van jeansstof. Deze zijn hartstikke leuk en wat relaxed is is dat deze kleur bijna overal bij past.

Nola wil altijd het liefst een vlecht in. Ik vind het ook leuk om deze te maken dus dat is prima alleen wil ik soms ook wat anders. Ik doe dan vaak alsof ik aan het vlechten ben en maak dan een staart. Ze heeft dan niks door. Tot nu toe ;-).

Ik wilde al een tijdje graag een haarband voor Nola. Ik heb gekozen voor een zwarte met strik. Dit heeft namelijk ook nog wel wat stoers en kan met de meeste kleding van Nola leuk gecombineerd worden.

Ik noem het een haarband maar het is eigenlijk een diadeem. Hieronder zie je een haarbandje. Deze heb ik in drie verschillende kleuren. Grijs, oudroze en wit. Hieronder heb ik het haarbandje in gedaan bij een grote vlecht.

Ik zal een keer in een artikel laten zien hoe je een invlecht maakt. Ik vind het zelf heel makkelijk, maar ik hoor ook veel moeders die het moeilijk vinden of echt niet weten hoe het moet.

Haarspeldjes.com heeft een hele hoop haaraccessoires in het assortiment. Ik vind het een erg fijne webshop, want je kan alles makkelijk vinden en makkelijk bestellen. Zo heel duur is het allemaal ook niet.

 

 

 

 

 

Dit artikel is gesponsord

7 Comments

 1. Hallo allemaal,

  Wat een leuke speldjes! Ik ga er zeker wat bestellen voor mijn vader.
  Die spaart namelijk vazen.
  Ik krijg er wel honger van zeg! Jullie ook?
  Mooi, want vandaag is het woensdag!
  Daarom wens ik jullie allemaal a happy easter bunny!

  gortjes Barbare

 2. Hallo allemaal,

  Wat een leuke speldjes! Ik ga er zeker wat bestellen voor mijn vader.
  Die spaart namelijk vazen.
  Ik krijg er wel honger van zeg! Jullie ook?
  Mooi, want vandaag is het woensdag!
  Daarom wens ik jullie allemaal a happy easter bunny!

  gortjes Barbare

 3. Leuk idee, Barbare. Wel abart dat je je voor je vader bestelt. Enig hoor. In mijn tijd Zou dat ongepastj zijn geweest.. tegenwoordig kan dat allemaal. nou, dag hoor.

Leave a Response