Please assign a menu to the primary menu location under menu

BoekenReviews

Boekreview: Het dorp aan de rivier

2-16-boekreview-boek-het-dorp-aan-de-rivie-leuk-voor-slapen-gaan-voorlezen-voorleesboek-kleine-verhaaltjesRubinstein heeft weer een leuk boek uitgebracht. Het dorp aan de rivier, een gouden voorleesboek. Dit boek is vertaald want het komt uit Engeland. Hij is geschreven door Patricia M. Scarry en geïllustreerd door Tibor Gergely.

Aan het begin van het boek zie je een grote tekening van een dorp. Heel leuk want op deze plaat staat dus hoe het dorp er uit ziet, wie waar woont en wat waar is. Het gaat over juffrouw Kitty, meneer Vos, Kees Varken, Vader en Moeder Beer en kleine Rik en Angelo Eekhoorn met zijn gezin.

2-16-boekreview-boek-het-dorp-aan-de-rivie-leuk-voor-slapen-gaan-voorlezen-voorleesboek-kleine-verhaaltjes-bladzijdeEr komt een verkleumde muis voor de deur van Kees zijn winkel. Hij heet Jonas P. Muis. Hij wordt welkom geheten door het hele dorp en er wordt een huisje voor hem klaar gemaakt ergens in het dorp. Dit is het verhaallijn van het boek. Het boek bestaat uit veel kleine verhaaltjes in een groot verhaal. Zo kan je elke avond voor het slapen gaan een leuk hoofdstuk voorlezen dat tegelijkertijd een compleet verhaaltje vormt. Verhaaltjes zoals: Welkom in ons dorp aan de rivier, De vlieger, De kortste weg, Paasboom, Jonas verdwijnt, Vissersgeluk en nog veel meer.

2-16-boekreview-boek-het-dorp-aan-de-rivie-leuk-voor-slapen-gaan-voorlezen-voorleesboek-kleine-verhaaltjes-wijstIk vind het een heel leuk boek met ouderwetse tekeningen, leuke verhaallijn met leuke personages. Ik kan niet wachten deze aan Nola te mogen voorlezen. We hebben heel wat boeken onderhand maar deze springt er wel uit! Dit boek is €19,95 een normale prijs voor een boek met zoveel verhaaltjes die je kan voorlezen voor het slapen gaan.
-X-

Annelon

Leave a Response