Please assign a menu to the primary menu location under menu

BoekenReviews

Boekreview: Kleine ijsbeer


10-15-kleine-ijsbeer-review-boek-boekreview--nanny-amsterdam-moeder-baby-kinderen-karton-kartonboekje-stoelEen kartonnen boekje kan Nola goed vasthouden en daar kan ze zelfstandig doorheen bladeren. Dit vindt ze het allerleukste wat er is. Vandaag reviewen we het boekje van Kleine ijsbeer. Zo leuk, ik ken dit nog van vroeger van tv en uit de boeken. Ik keek de Kleine ijsbeer vooral doordat ik Lars, het ijsbeertje, zo schattig vond. De verhalen vond ik altijd erg leuk. Ik was toen een jaar of vijf geloof ik. Nu lees ik het verhaal met Nola.

De kleine ijsbeer in het boek heet Lars. In dit boek gaat Lars met zijn vader zwemmen, na het zwemmen zijn ze moe en gaan ze slapen. Wanneer Lars wakker wordt ziet hij dat de ijsschots, waar hij op lag te slapen, is weg gedreven. Uiteindelijk komt hij uit op een eiland. Hier ontmoet hij verschillende dieren zoals een nijlpaard. Door een orka wordt hij weer terug gebracht naar zijn vader.

Het verhaal in dit boek leert kinderen dat 10-15-kleine-ijsbeer-review-boek-boekreview--nanny-amsterdam-moeder-baby-kinderen-karton-kartonboekje-bladzijdeals je de weg kwijt bent iemand jou kan helpen om je papa en mama terug te vinden. Dit is tenminste wat ik er uit op maak. Ook laten ze in het boek zien wat het verschil is tussen de noordpool en een warm eiland. Welke dieren daar leven bijvoorbeeld.

In het boek staan hele mooie tekeningen, ze zijn gekleurd met mooie lichte en zachte kleuren. Anna van drie jaar vond het ook een heel leuk boek, ze luisterde aandachtig. Ze vond de kameleon heel grappig en vond het fijn dat Lars wel 10-15-kleine-ijsbeer-review-boek-boekreview--nanny-amsterdam-moeder-baby-kinderen-karton-kartonboekje-kiekeboeweer terug kwam bij zijn papa.

Dit boekje is geschikt voor kinderen van 8 maanden t/m ongeveer vijf jaar. De kinderen zullen allemaal op een andere manier reageren. Nola bladert graag zelf door het boek en kijkt naar de plaatjes. Ze roept daarbij uh uh. Anna van drie die verteld al echt wat ze er van vindt en moet soms lachen.

Het is een heel gemoedelijk boek, alle dieren zijn lief voor elkaar, dit verhaal houdt de kinderen erg rustig. Dit is dus een goed boek voor het slapen gaan of wanneer de kinderen heel moe zijn.

Dit boek is uitgegeven door De Vier Windstreken. Het boek Kleine ijsbeer is te koop voor €9,95.

-X-

Annelon

Leave a Response