Please assign a menu to the primary menu location under menu

KledingReviews

Review: Hatley Pyjama Dragons

Marieke en Nylan hebben samen een pyjama van het merk Hatley gereviewd. Zie hier wat ze van de Hatley pyjama dragons vinden.

Langzaam worden de nachten wat kouder. De korte pyjama’s had ik al opgeborgen, het werd tijd voor een heerlijke warme winterpyjama. Net toen werd ik gevraagd om de prachtige pyjama van Hatley te reviewen. Een heerlijke, zachte katoen stof, afsluitend bij de polsjes en enkels, ideHatley - Pyjama - Dragons - Draken - Peuter - Lekker Slapen - Vrolijke kleuren - zelf doen - Kleren - Groter worden - Nanny - Annelon - gastblog3aal voor de koele nachten. En bovendien, een mega stoer thema: Draken!Hatley - Pyjama - Dragons - Draken - Peuter - Lekker Slapen - Vrolijke kleuren - zelf doen - Kleren - Groter worden - Nanny - Annelon - gastblog

Laat mijn zoontje nu echt een draakje zijn, dus beter kon het niet. De pyjama’s van Hatley zijn er in veel verschillende thema’s, van brandweerautootjes, vliegtuigen tot stoere beesten. Allemaal zijn het vrolijke kleuren en je krijgt gewoon zin het aan te trekken. Sterker nog Nylan nam deze pyjama als eerste kledingstuk om zichzelf aan te kleden. Hij deed al wel eens een sokje aan of zijn schoenen, maar echt zelf aankleden was nog niet zo favoriet. Alles is anders met deze pyjama, ik mag niet meer helpen en geduldig wurmt hij zijn armpjes in de mouwen en beentjes in de  (soms twee in dezelfde) pijpen.

Hatley - Pyjama - Dragons - Draken - Peuter - Lekker Slapen - Vrolijke kleuren - zelf doen - Kleren - Groter worden - Nanny - Annelon - gastblog5Het enige kritische puntje vind ik zelf het materiaal van de pyjama. Het is volledig katoen, en een nadeel is dat dit al snel gaat lubberen, waardoor de pyjama niet heel mooi meer zit. Uiteraard is het een heerlijke stof voor in de nacht, neemt goed het zweet van die kleine lichaampjes op, en je beweegt er lekker in, maar de pasvorm wordt minder na het dragen en wassen van de pyjama. Door het wassen wordt de stof ook langzaam wat valer. Dit is erg jammer, want juist die felle kleurtjes van Hatley zijn zo mooi.

Nylan voelt zich echt een draakje in de pyjama, zodra deze aan zit vliegt hij door de kamer met zijn armpjes wijd en zegt dat er stoom uit zijn neusje komt en vuur uit zijn mondje. We spelen pakkertje en zodra ik het draakje gevangen heb vliegt hij rustig en blij naar dromenland.

Leuke pyjama’s heeft Hatley. Binnenkort laat ik ook een pyjama van Hatley zien die Nola heeft gekregen.

Deze pyjama van Hatley is €34,95 en kan je kopen bij de webshop Bon bon bleu.

-X-

Annelon

2 Comments

  1. Ik vind de pyjama’s van Hatley super. Zeker voor wat smallere kinderen zijn ze een echte aanrader. Ik vind zowiezo dat pyjamabroeken bij kinderen altijd veel groter vallen dan de pulletjes, waardoor ze dan ofwel struikelen over hun broek of te korte mouwen hebben.
    Bij de pyjama’s van Hatley is dat dus niet zo. Het enige minpunt dat ik eraan vind is dat ze nogal ‘prijslijk’ zijn en ze niet zo makkelijk te vinden zijn, zeker in de grotere maten.

    1. Hooi Nele,

      ja inderdaad hè. Mijn zoontje heeft ook smal lichaam en het broekje sluit zo mooi aan. Maar jammer van de prijs inderdaad, anders had ik een voorraadje gehad ;) Wel echt de favoriet bij ons, is dat bij jouw kinderen ook zo?

Leave a Response