Please assign a menu to the primary menu location under menu

ReviewsWinkel

Babyjungle

Vorige week zondag was ik met Nola bij de webshop en SAMSUNG CSC
babyspeciaalzaak Babyjungle. Ze zijn begonnen met de webshop en hebben nu sinds een paar jaar een fysieke winkel. 18 jaar geleden is de webshop op gezet. Op de webshop werden kinderwagens verkocht. Het assortiment breidde al snel uit en uiteindelijk kwam de fysieke winkel. In de winkel van babyjungle kan je veel meer producten krijgen dan op de webshop.
SAMSUNG CSCIk kom binnen in de winkel en zie rechts meteen alle mooie
kinderwagens staan. Bugaboo, Joolz, Zen Yoyo, Recaro, Phil and Teds en ga zo maar door.

Je kan hier in deze winkel lekker de tijd nemen om alle producten te testen en te vergelijken. Alle kinderwagens hebben zo zijn voors en tegens. Het is belangrijk om daar goed naar te kijken. Als je een mooie kinderwagen koopt dan geef je daar best veel geld aan uit ;-).SAMSUNG CSC Ik heb bij Babyjungle mijn kinderwagen, de Phil and Teds promenade, gekocht. Ik heb ze over de mail het een en ander gevraagd. Ik vroeg me af welke accessoires ik allemaal nodig had. Ze hebben advies gegeven en voor mij het hele pakket samen gesteld en naar mij toe gestuurd.

SAMSUNG CSCNa een tijdje de wagen in huis te hebben, irriteerde ik mij een beetje aan de wielen. Ik wilde eigenlijk luchtbanden. Babyjungle heeft er voor gezorgd dat ik luchtbanden kreeg. Je kan ze dus gewoon bij Babyjungle bestellen. Ze staan niet op het internet maar je kan ze gewoon mailen, bellen of even naar de winkel komen.

Bij babyjungle viel me meteen op dat zij allerlei artikelen hebben die ik of niet kende of die net op de markt zijn. Zij zijn vaak één van de eerste die de producten verkopen. Ze verkopen hier bijvoorbeeld ook de Doona, een autostoeltje die je uit kan klappen tot een kinderwagen. Heel makkelijk voor even snel een boodschapje. Je kan je kindje dan ook gewoon SAMSUNG CSClekker laten slapen. Ook verkopen ze bijvoorbeeld de Babyzen yoyo. Een kinderwagen die je super klein op kan vouwen en mee kan nemen om je schouders. Hij is zo klein dat je hem mee kan nemen in het vliegtuig als handbagage.

SAMSUNG CSCZe hebben bij Babyjungle niet alleen kinderwagens. Ze hebben ook babykamers, decoratie, boxen, boxkleden, autostoeltjes, verzorgingsartikelen, babykleding, knuffelsen ze maken kraampakketten zoals jij ze wil. Zoals hier links zie je een voorbeeld voor een meisje.SAMSUNG CSC

De boxkleden die ze hebben zijn ook super leuk. Deze hebben ze van onder andere Baby’s Only en Baby Anne-Cy. Een heel leuk merk.

Ook verkopen ze dus de verzorgingsproducten die je nodig hebt.
Hydrofiele doeken, voedingskussens, slabbetjes, potjes, campingbedjes enz. Ze verkopen bijvoorbeeld ook de draagzakken, slaapzakken en SAMSUNG CSCvoetenzakken van Lodger.

De kleding die ze hebben zijn van onder andere Tuuf’s world, Streep en Co., Toe Kjoet en nog veel meer. Vooral veel klassieke kinderkleding.

SAMSUNG CSCJe kan eigenlijk wel voor de hele uitzet terecht bij Babyjungle. Je kan dan het beste bij de winkel langs want niet alle producten staan online in de webshop.

Ik vind de mensen die er werken ontzettend aardig. Het is een echt familiebedrijf en dat voel je ook als je er binnen stapt en geholpen wordt. Ik ben erg positief over Babyjungle. Misschien is het enige minpuntje dat er geen verder winkelcentrum omheen ligt, je kan daarna dus niet verder met shoppen. Maar goed dat is misschien ook niet echt nodig als je voor een kinderwagen, babykamer en de rest van de baby-uitzet komt.

-X-

Annelon

 

Leave a Response