Please assign a menu to the primary menu location under menu

ShoplogTante Sofie

Tante Sofie geeft Lush kado

SAMSUNG CSC

Tante Sofie komt langs en dat betekent vaak, cadeautjes! Sofie is echt een suikertante. Gelukkig nog niet letterlijk. En als ze Nola later vol met suikers stopt wil ik er niks van weten;-).

Vorige week kregen we een Lush pakketje voor Nola en stiekem ook voor mij. In het pakketje zitten drie bathbombs en een bubble bar. Bathbombs zijn een soort bruisballen. Alle bruisballen van Lush geven een andere reactie in het water. De bubble bars doe je onder de kraan en laat je schuimen in je bad. Je krijgt dan super veel schuim, geur en kleur in je bad.

We kregen de bruisbal “think pink”. Dit is een roze bruisbal en ruikt super lekker. We zijn benieuwd hoe deze reageert in het water.

Ook krijgen we de bubble bar “creamy candy”. Deze breek je af onder de kraan in je bad. Er ontstaat heel veel schuim en het ruikt lekker zoet. Je moet er wel van houden. Ik moet zeggen dat je deze moet gebruiken als je lekker in je vel zit en blij bent. Als je stress hebt kan je beter voor een andere geur gaan.

Ook zit er een “butterbal” in. Deze is erg fijn voor de droge huid, want zoals de naam al zegt zit hier cacaoboter in. Dit is lekker vet voor de huid.

En als laatste de bathbomb “twilight”. Deze hebben we als eerst gebruikt. Nola zat lekker in haar stoeltje in bad terwijl het bad volstroomt. Ik doe de bal in het bad, hij begint te bruisen en dat hoor je ook. Nola vindt het leuk6-15-bathbomb-lavendel-twilight-nanny-amsterdam-blog-baby-lush om er tegen aan te trappen. Hij ruikt super lekker! De bal veranderd in je bad van kleur. Van lila naar blauw.

Nola heeft er serieus twee dagen naar geroken. Deze ruikt naar lavendel. Het is dan ook een heerlijke bruisbal voor dat je gaat slapen.

We zijn erg verwend. Een erg 6-15-lush-baby-bathbombs-bruisballen-bad-nanny-amsterdam-gastouder-moedertwilight-sofie-tante-kadodivers pakketje. Twilight voor als je toe bent aan rust, butterbal voor een boost voor je huid, bubble bar voor de schuim en de “think pink” is voor wanneer je lekker vrolijk bent en de zon schijnt ;-).

De “twilight” vinden wij het lekkerst! Nola heeft twee dagen heerlijk geroken en haar huid was super zacht.

 

-X-

Annelon

 

 

 

 

 

 

Leave a Response