Please assign a menu to the primary menu location under menu

Elk kind van elke leeftijd reageert anders op de Sinterklaasgekte, eigenlijk de hele decembergekte ;). Hieronder vertel ik jullie hoe de reactie was van Luna van zeven, Nylan van drie, Daliya van twee en Nola van één, op Sinterklaas, pakjesavond.

Bij ons was het dit weekend heel gezellig! We hebben twee keer Sinterklaas gevierd. Niet persee voor Nola maar voor de gezelligheid en vooral de andere kids. Uiteindelijk vond Nola het super leuk. Ze pakte al cadeaus uit. Heel leuk om te zien. Ze snapte verder natuurlijk niks van de Sint en de Pieten zelf.

Vrijdag 4 december vierde we met vrienden en de Kids 12-15-reactie-kinderen-sinterklaas-sinterklaasgekte-december-maand-baby-1-jaar-kleuter-peuter-hoe-nanny-moeder-amsterdam-jongenSinterklaas. Zwarte piet (mijn moeder) belde ons op dat op zolder de zak met cadeaus stond. Luna van zeven en Nylan van drie rende naar boven.

Tijdens het uitpakken moesten we even een pauze in lassen want alles ging veel te snel. De kinderen even pas op de
plaats. Daarna rustig een voor een uitpakken en kijken wat diegene gekregen heeft. Nola had een Corolle pop gekregen.
Ze is er super blij mee en houd de pop de hele tijd bij haar. Niemand mag SAMSUNG CSChem pakken.

Na het uitpakken was Nylan van drie heel moe en wilde zelf naar bed. Het was ongeveer 20:30 uur. Zijn moeder is eerst even met hem op zolder gaan kijken want Nylan had het continu over de piet op zolder dus was een beetje bangig. Na op zolder te hebben gekeken ging hij lekker slapen. Wel hoorde we hem een paar keer. Luna van zeven was van te voren door de spanning erg stil. Na pakjes uitpakken ging was ze heel moe en ging ze slapen. Nola was ook vooral heel moe en een beetje druk in der hoofd merkte we. Ze wist niet echt wat ze nou moest. Ze heeft heerlijk geslapen.

12-15-reactie-kinderen-sinterklaas-sinterklaasgekte-december-maand-baby-1-jaar-kleuter-peuter-hoe-nanny-moeder-amsterdam-kokenZaterdag 5 december hebben we pakjesavond gevierd in Zeewolde bij mijn vader. Heel gezellig was dat samen met de familie. Sinterklaas (mijn vader) belde hier dat hij de zak bij de deur ging zetten en daarna bonste hij super hard op de deur. Daliya van twee praatte echt met Sinterklaas en rende na het bonzen op de deur meteen er naar toe. Totaal geen angst maar enthousiast! Nola ging weer uitpakken maar werd toch ook wel gek van alle impulsen en drukte om haar heen. Savonds wilde Daliya van twee jaar zelf naar bed toe terwijl ze eigenlijk vaak zo lang mogelijk op blijft. Nola sliep heerlijk tot 8:30 ‘s ochtends. We hebben ‘s nachts één keer de speen in hoeven doen. Nou ze heeft er dus weinig last van gehad dachten wij.

SAMSUNG CSCZondag vanaf 12 uur hadden we verder een lekker rustig dagje. Zondag op maandagnacht was Nola super druk in haar slaap. Ze lag de ene keer aan het voeteneinde de andere keer aan het hoofdeinde. De speen moesten we elke keer in doen en we moesten haar een paar keer troosten. We zijn er zeker zes keer uit geweest.

Blijkbaar heeft Nola er dus pas last van als ze een dag rust heeft gehad na al die gekte. Dan ontspant ze zo erg dat ze juist kan gaan verwerken wat er is gebeurd afgelopen weekend.

Het was een druk maar gezellig weekend. Volgende week nog haar verjaardag, kerst en daarna oud en nieuw😅. Gelukkig doen we met kerst maar weinig.

Hoe was jullie Sinterklaas en wat was de reactie van de kids? Ben benieuwd.

-X-

Annelon

1 Comment

  1. Mwahaha! Excellent M. Vidberg!Mais vous voulez dire qu’au final, le père Noël n’existe pas, et qu’en fait, le père Noël c’est Sarkozy? Nooooooon!

Leave a Response